HEALTHCARESTUDIES

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i USA tilbyder bachelorer programmer.

En kandidatgrad er en videregående uddannelse, at mange studerende stræber efter at opnå. Modtagelse af en MA er et bevis på års hårdt arbejde og dedikation til et bestemt felt, og det kan vise arbejdsgiverne, at kandidater er vidende og klar til at håndtere rigor af arbejdspladsen.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Youngstown er en historisk college by i det nordøstlige Ohio. Byen har en lang historie som et center for kultur og uddannelse i regionen. Dens universiteter og colleges er kendt for deres brede vifte af programmer.

Universiteter for bachelorgrad i USA. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% USA her.

resultater fundet Filter

Ma i gerontologi

Youngstown State University (YSU)
MA
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Master of Arts grad i gerontologi er en af ​​Youngstown State University nyeste uddannelser. Med en solid tværfaglig fokus på social epidemiologi og aldring, programmet adskil ...

Læs mere