Populære kategorier

Populære MD

Doctor of Medicine (MD) er den højeste grad for læger og kirurger. Afhængigt af landet, kan det enten være en professionel doktorgrad (ligesom i tilfældet med USA eller Canada), eller et forsknings- grad (ligesom i Storbritannien eller Tyskland). Doctor of Medicine grader er designet til at forberede højt kvalificerede læger, der ville være i stand til at møde medicinske udfordringer i en lang række indstillinger. Uddannelsen for en MD grad kombinerer typisk akademisk uddannelse med avanceret klinisk erfaring gennem hands-on praksis i forbindelse med sundhedspleje, for eksempel på hospitaler, klinikker, lægehuse eller plejehjem. MD programmer kan have mange specialer, såsom almen praksis, kirurgisk medicin, fysioterapi, gynækologi, kardiologi, onkologi, psykiatri, og andre. Der er mange læge grader, der tilbydes af førende universiteter og andre uddannelsesinstitutioner rundt om i verden.Begynder din søgen efter uddannelsen, der bedst passer til dine behov ved at have et kig på nogle af de mest populære MD programmer opført nedenfor!

Nyligt tilføjede MD'er (læge)

IGEC

Studerende Bachelor of Medicine og ph.d.-kandidat i forskellige universiteter i Jordan

September 23, 2018
Nærøsten Universitetsfakultet er en ung fakultet. Hovedformålet er at yde medicinsk uddannelse, før og efteruddannelse samt vedvarende medicinsk uddannelse. Gennem denne uddannelse sigter den på at uddanne elever, der er i stand til at løse de problemer, de måtte blive udsat for, som mener at medicinsk uddannelse er en livslang uddannelse og er ded… [+]ikeret til at betjene menneskeheden, respekt for deres patienter, hensynsfuld og ansvarlig, og hvem er af høj kaliber. [-]

Saint James School of Medicine

MD-program

September 13, 2018
Vi tilbyder dig en overkommelig, praktisk medicinsk uddannelse, der forbereder dig på en lang, givende medicinsk karriere. Vores top MD-program dækker de grundlæggende og kliniske videnskaber. Programmet 10-semester tager dig gennem trin 1 og trin 2 i USMLE, til din eksamen med din doktor i medicin (MD) grad.

University of Rzeszów - 6 Year M.D. Program in English, Faculty of Medicine

6-årige MD-program på engelsk, fakultet for medicin, universitetet i Rzeszów

August 20, 2018
Dette program udbydes til kvalificerede internationale gymnasieelever, der har demonstreret ekspertise inden for biologiske og fysiske videnskaber og er i stand til at gennemgå præklinisk og klinisk medicinsk uddannelse på talte og skriftlige engelsk.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er en Doctor of Medicine (MD)?