Populære kategorier

Populære MD

Doctor of Medicine (MD) er den højeste grad for læger og kirurger. Afhængigt af landet, kan det enten være en professionel doktorgrad (ligesom i tilfældet med USA eller Canada), eller et forsknings- grad (ligesom i Storbritannien eller Tyskland). Doctor of Medicine grader er designet til at forberede højt kvalificerede læger, der ville være i stand til at møde medicinske udfordringer i en lang række indstillinger. Uddannelsen for en MD grad kombinerer typisk akademisk uddannelse med avanceret klinisk erfaring gennem hands-on praksis i forbindelse med sundhedspleje, for eksempel på hospitaler, klinikker, lægehuse eller plejehjem. MD programmer kan have mange specialer, såsom almen praksis, kirurgisk medicin, fysioterapi, gynækologi, kardiologi, onkologi, psykiatri, og andre. Der er mange læge grader, der tilbydes af førende universiteter og andre uddannelsesinstitutioner rundt om i verden.Begynder din søgen efter uddannelsen, der bedst passer til dine behov ved at have et kig på nogle af de mest populære MD programmer opført nedenfor!

Nyligt tilføjede MD'er (læge)

Texila American University

Læge I Medicin - USA

June 29, 2018
VÆLG EN MD DEBT FREE (LÆSER MED LÆGEMIDDEL). 100% Stipendium til første år af programmet. USMLE Step-1 Pass Guarantee

Perdana University

5 0 RCSI Medicinsk Grad

June 8, 2018
Perdana University PU-RCSI School of Medicine driver et femårigt bacheloruddannelsesprogram. Kursets struktur kan ses i dette diagram.

Utica College Online

Overgangslæge I Fysisk Terapi

Maj 15, 2018
Den online overgangs doktor i fysioterapi program giver en direkte vej for autoriserede fysioterapeuter til at tjene deres DPT grad på bare 16 måneder. Studerende undervises af højt kvalificerede og erfarne klinikere i avancerede områder som patofysiologi, farmakologi og diagnostisk billeddannelse. Den online fleksible læreplan giver kritiske tænkningskompetencer og fo… [+]rbereder kandidater til at trives som selvstændige praktiserende i et udviklende samfund og direkte adgang til sundhedspleje. [-]

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er en Doctor of Medicine (MD)?