Populære MD

Doctor of Medicine (MD) er den højeste grad for læger og kirurger. Afhængigt af landet, kan det enten være en professionel doktorgrad (ligesom i tilfældet med USA eller Canada), eller et forsknings- grad (ligesom i Storbritannien eller Tyskland). Doctor of Medicine grader er designet til at forberede højt kvalificerede læger, der ville være i stand til at møde medicinske udfordringer i en lang række indstillinger. Uddannelsen for en MD grad kombinerer typisk akademisk uddannelse med avanceret klinisk erfaring gennem hands-on praksis i forbindelse med sundhedspleje, for eksempel på hospitaler, klinikker, lægehuse eller plejehjem. MD programmer kan have mange specialer, såsom almen praksis, kirurgisk medicin, fysioterapi, gynækologi, kardiologi, onkologi, psykiatri, og andre. Der er mange læge grader, der tilbydes af førende universiteter og andre uddannelsesinstitutioner rundt om i verden.Begynder din søgen efter uddannelsen, der bedst passer til dine behov ved at have et kig på nogle af de mest populære MD programmer opført nedenfor!

Nyligt tilføjede MD'er (læge)

American College of Acupuncture & Oriental Medicine

Master of Acupuncture

December 7, 2018
Målet med Akupunkturslægen

Caucasus International University

Lægelæge (MD)

November 18, 2018
Medicinsk uddannelse er en vigtig forudsætning for fremtidig vellykket lægeuddannelse. Reformer i landet, internationalisering og krav til integreret læring skyldes behovet for medicinsk uddannelse at være i overensstemmelse med internationale standarder.

IGEC

Studerende Bachelor of Medicine og ph.d.-kandidat i forskellige universiteter i Jordan

September 23, 2018
Nærøsten Universitetsfakultet er en ung fakultet. Hovedformålet er at yde medicinsk uddannelse, før og efteruddannelse samt vedvarende medicinsk uddannelse. Gennem denne uddannelse sigter den på at uddanne elever, der er i stand til at løse de problemer, de måtte blive udsat for, som mener at medicinsk uddannelse er en livslang uddannelse og er ded… [+]ikeret til at betjene menneskeheden, respekt for deres patienter, hensynsfuld og ansvarlig, og hvem er af høj kaliber. [-]

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er en Doctor of Medicine (MD)?