HEALTHCARESTUDIES

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Antigua og Barbuda tilbyder bachelorer programmer.

En MD, eller Doctor of Medicine, er en akademisk præstation, der kan tage års skolegang for at opnå. Det er kun uddeles én gang studerende har vist, at de har den viden og erfaring, der kræves til at praktisere medicin kompetent.

Antigua og Barbuda har tre faser, nemlig bachelor, masters-og ph.d.. Gennem denne højere niveau uddannelse, er studerende i stand til at få viden og færdigheder om, hvordan man håndtere virkelige problemer, især i virksomhedernes verden. Hertil kommer, ikke kun de videregående uddannelser udstyrer de studerende med de pågældende landes løsninger, men også internationale problemer.

Universiteter for bachelorgrad i Antigua og Barbuda. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Antigua og Barbuda her.

resultater fundet Filter

Global sundhed md

American University of Antigua
M.D.
Engelsk
på universitet

Global MD Programmet er et omfattende, fireårigt langsgående spor i global sundhed, der er integreret i pensum på American University of Antigua College of Medicine.

Læs mere

MD Program

University of Health Sciences Antigua
M.D.
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Hvert semester er 18 uger, der giver eleverne en kort pause mellem deres studier. Nye og overførsel studerende kan søge for januar og august startdatoer mens maj er forbeholdt ...

Læs mere

Bsc til md i 6 år

American University of Antigua
M.D.
BSc
Sep 2020
Engelsk
på universitet

Studerende, der tilmelder sig BSc i Sundhedsvidenskabsprogrammet på Manipal University, kan tilmelde sig Doctor of Medicine (MD) -programmet ved American University of Antigua ...

Læs mere

Premed + md kursus i 6 år

American University of Antigua
M.D.
Pre-Med
Sep 2020
Engelsk
på universitet

Gennem sin læseplan giver AICASA alle de nødvendige ressourcer til potentielle MD'er og andre sundhedspersonale til at få deres uddannelse på rette spor.

Læs mere