HEALTHCARESTUDIES

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Brasilien tilbyder bachelorer programmer.

En læge er en doktorgrad-niveau grad, der kræver mindst seks års studier, forskning, og hands-on praksis for at tjene. For at opnå en MD, skal studerende gennemføre medicinsk skole efterfulgt af en praktikplads og et ophold i et hospital eller speciale klinik.

Brasilien tilbyder en videregående uddannelse, der er delvist finansieret de studerende, der ønsker at forfølge en videregående uddannelse. De skal være i alderen mellem 18 og 35 år. Dette videregående uddannelsessystem giver eleverne til at lære praktiske færdigheder, der sætter dem til at møde det 21. århundredes udfordringer.

Denne by har mange faciliteter til at give uddannelse på alle niveauer. Nogle af de bemærkelsesværdige universiteter og højere læreanstalter i denne by er Rio de Janeiro State University og Federal University of Rio de Janeiro.

Universiteter for bachelorgrad i Brasilien. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Brasilien her.

resultater fundet Filter

Medicin

Fundação Técnico-Educacional Souza Marques (FTESM)
M.D.
<
Fuldtid
<
6&nbsp;-&nbsp;5 semestre
Portuguese
på universitet

deltage aktivt i dannelsen af ​​etisk engagerede borgere til samfundet omkring dem, give dem mulighed for at udvikle færdigheder og inkorporering af holdninger, der sætter dem ...

Læs mere