70 Medicinsk doktor (M.D.) Programmer i Europa for 2024

Medicinsk doktor (M.D.) Programmer i Europa for 2024Filter
    • Olomouc, Tjekkiet

    Fuldtid

    6 år

    På campus

    Engelsk

    Læreplanen for studieprogrammet Generel medicin er identisk med den, som tjekkiske lægestuderende forfølger, bortset fra at blive undervist på engelsk. Det er i overensstemmelse med EU-standarderne og er også akkrediteret af Association of Medical Schools in Europe (AMSE).

    • Milan, Italien

    Fuldtid

    6 år

    På campus

    Engelsk

    Præcisionsmedicin, big data, intelligensbaseret intelligens, nanoteknologi, kirurgiske robotter, 3D-printing og bio-proteser: Denne uddannelse sætter en læge i stand til at behandle patienter gennem forvaltning af den teknologiske udvikling inden for medicin og beslægtede sektorer, herunder sygdomsforebyggelse og -behandling, patientrehabilitering og udvikling af innovative diagnostiske og terapeutiske løsninger.

    • Warsaw, Polen

    Fuldtid

    6 år

    På campus

    Engelsk

    Afdelingen tilbyder et medicinsk program for kandidater fra gymnasiet og for kandidater fra college/universitet. Ved afslutningen af programmet får kandidaterne en MD-grad og et medicinsk diplom, der er anerkendt i Den Europæiske Union, USA, Canada og de fleste andre lande i verden (for præcise oplysninger om anerkendelse af diplomer i bestemte lande henvises til de relevante retsakter).

    • Szeged, Ungarn

    Fuldtid

    12 semestre

    På campus

    Engelsk, German

    De første to år af General Medicine programmet tjener som grundlag for grundlæggende medicinske viden. Efter det tredje år forlænges træningen med regelmæssig klinisk praksis, hvor eleverne aktivt deltager i arbejdet i kliniske afdelinger og undervisningssygehuse.

    • Olsztyn, Polen

    Fuldtid

    6 år

    På campus

    Engelsk

    School of Medicine kører fuldtidsstudier - på det seks-årige Medical Doctor-program på engelsk (12 semestre). Universitetet bruger internationale uddannelsesstandarder for at forberede potentielle læger på medicin i det 21. århundrede. Den udvidede pensum er baseret på strenge europæiske og amerikanske standarder og integreret uddannelseserfaring. Alle forelæsninger, seminarer og praktisk træning foregår på engelsk. Studerende har masser af muligheder for at tilslutte sig forskerteam i mange akademiske afdelinger og få erfaring med forskning. Undersøgelser af det medicinske program forbereder sig på at arbejde i det medicinske erhverv. Studerende spørger om evnerne ved at interviewe patienten, undersøgelse, korrekt diagnose og behandling af patienten og give dem den nødvendige hjælp. Under studiet får de studerende viden og praktiske færdigheder inden for forebyggelse, behandling og rehabilitering, som er nødvendige for at praktisere medicin, videreuddannelse og videre forskning. Studerende lærer de moralske principper for adfærd over for patienter og deres rettigheder, regler for professionelle lægeres samarbejde og moralske normer i medicinsk forskning. Er opmærksom på det juridiske og professionelle ansvar. Efter endt uddannelse har den studerende teoretisk viden og praktiske færdigheder til at praktisere medicin, har også muligheden for at specialisere sig i forskellige medicinske områder. Efter endt uddannelse modtager studerende et eksamensbevis fra Medical Doctor (MD), som giver mulighed for at ansøge om en licens til at praktisere medicin i USA, Canada, Europa og mange andre lande.

    • Szczecin, Polen

    Fuldtid

    6 år

    På campus

    Engelsk

    Studieordningen af ​​det medicinske fakultet består af seks års medicinsk kursus. Efter en vellykket afslutning af kurset, er studerende berettiget til at modtage en MD diplom (titel læge "LEKARZ").

    • Kraków, Polen

    Fuldtid

    6 år

    På campus

    Engelsk

    Læge: En profession af offentlig tillid. Lægeprofessionen er meget prestigefyldt og nyder social tillid, men der bliver færre og færre udøvere af faget. Denne mangel vil snart blive et alvorligt problem. I juli 2015 fik Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University de nødvendige tilladelser til at udbyde medicinstudier og begyndte at uddanne kommende læger i oktober 2016. Det er det allerførste ikke-offentlige universitet i Polen, der gør det.

    • Milan, Italien

    Fuldtid

    6 år

    På campus

    Engelsk

    Det internationale medicinske doktorprogram ved Vita-Salute San Raffaele University er designet til at fremme en ny slags læge. Denne læge vil besidde de nødvendige menneskelige, kulturelle og faglige værdier til at levere sundhedsydelser og dele ideer i dagens globaliserede verden.

    • Riga, Letland

    Fuldtid

    6 år

    På campus

    Engelsk

    Under studiet lærer studerende videnskab og metoder til medicin baseret på menneskelig morfologi (struktur), funktioner (fysiologi), psykologi, grundlæggende klinisk praksis (anamnesis, overordnet objektiv undersøgelse og fortolkning af resultater, manipulationskompetence), opnår viden om sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse i forbindelse med familie og samfund.

    • Limerick, Irland

    Fuldtid

    3 år

    På campus

    Engelsk

    • Hradec Kralove, Tjekkiet

    Fuldtid

    6 år

    På campus

    Engelsk

    Kandidater fra General Medicine uddannelsen afsluttet kompleks uddannelse i alle teoretiske og kliniske medicinske discipliner for at opnå viden og manuelle færdigheder, der gør det muligt for deres fremtidige vellykkede praktisering af generel medicin eller yderligere specialisering. Hovedmålene med deres læseplan var orienteret mod at give rigelig teoretisk baggrund for forståelse af årsager og udvikling af sygdomme samt muligheder for at forebygge dem, mastering af principper og fortolkning af moderne diagnostiske metoder og rationel effektiv behandling. Kandidater har opnået grundlæggende klinisk erfaring hos kliniske afdelinger, og meget opmærksomhed under uddannelsen blev også betalt til moralske, etiske og juridiske aspekter af deres fremtidige lægepraksis.

    • Ljubljana, Slovenien

    Deltid

    4 år

    Blandet

    Engelsk, Singalesisk, singalesisk

    • Kaunas, Litauen

    Fuldtid

    6 år

    På campus

    Engelsk

    Uddannelsen Medicin sigter mod at uddanne læger, studerende kandidater i Master i Sundhedsvidenskab og får lægekvalifikation.

    • Pécs, Ungarn

    Fuldtid

    5 år

    På campus

    Engelsk

    Undervisningsplanen for det femårige program (10 semestre) er udformet til at forene de grundlæggende og kliniske videnskaber, da man mener, at videnskabelig og faglig udvikling ikke kan adskilles skarpt, men bør foregå sideløbende gennem hele programmet. I grundmodulet på de første to år undervises de studerende i grundlæggende videnskaber - medicinske og tandlægefag - som udgør grundlaget for klinisk tandpleje.

    • Prague, Tjekkiet

    Fuldtid

    6 år

    På campus

    Engelsk

    Standard studietiden er seks år. Studieformen er på fuld tid. Kandidater fra programmet modtager en komplet medicinsk uddannelse og bliver tildelt titlen MUDr. (MD) efter vellykket gennemførelse af studier, der giver dem ret til at ansøge om stillinger i alle MD specialiseringsfelter. Siden studieåret 1996/97 foregår undervisning i et moderniseret og revideret studieprogram, der giver eleverne mulighed for at få integreret viden på teoretiske og prækliniske områder. Fælles kliniske problemer forklares ved hjælp af problemorienteret læring og klinisk træning fokuserer ikke kun på anvendelse af teoretisk viden, men også på udvikling af praktiske færdigheder. Undervisningsmål er i overensstemmelse med det europæiske program for medicinske fakulteter Euroskills, som Det Tredje Fakultet deltager i. Studiet ved Det tredje fakultet er kompatibelt med studier på andre medicinske fakulteter.