HEALTHCARESTUDIES

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Malaysia tilbyder bachelorer programmer.

En læge er en doktorgrad-niveau grad, der kræver mindst seks års studier, forskning, og hands-on praksis for at tjene. For at opnå en MD, skal studerende gennemføre medicinsk skole efterfulgt af en praktikplads og et ophold i et hospital eller speciale klinik.

Malaysia er en forbundsstat konstitutionelt monarki i Sydøstasien. Den består af tretten stater og tre føderale territorier og har et samlet landmasse på 329.847 kvadratkilometer adskilt af Det Sydkinesiske Hav i to samme størrelse regioner Peninsular Malaysia og malaysiske Borneo.

Universiteter for bachelorgrad i Malaysia. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Malaysia her.

resultater fundet Filter

5 0 European Medical Degree Programme i Malaysia

Perdana University
M.D.
<
Fuldtid
<
5 år
Engelsk
på universitet

Perdana University samarbejder med Royal College of Surgeons i Irland (RCSI) for at tilbyde det 5-årige europæiske lægeuddannelsesprogram udelukkende i Malaysia. Få mere at vi ...

Læs mere

Læge i Medicin (MD)

Perdana University
M.D.
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Perdana University Graduate School of Medicine (PUGSOM) tilbyder det første og eneste Graduate Entry Medical-program i Malaysia. Dette er en amerikansk stil læseplan og forber ...

Læs mere