HEALTHCARESTUDIES

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Malaysia tilbyder bachelorer programmer.

En MD, eller Doctor of Medicine, er en akademisk præstation, der kan tage års skolegang for at opnå. Det er kun uddeles én gang studerende har vist, at de har den viden og erfaring, der kræves til at praktisere medicin kompetent.

Malaysia er en forbundsstat konstitutionelt monarki i Sydøstasien. Den består af tretten stater og tre føderale territorier og har et samlet landmasse på 329.847 kvadratkilometer adskilt af Det Sydkinesiske Hav i to samme størrelse regioner Peninsular Malaysia og malaysiske Borneo.

Universiteter for bachelorgrad i Malaysia. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Malaysia her.

resultater fundet Filter

5 0 European Medical Degree Programme i Malaysia

Perdana University
M.D.
<
Fuldtid
<
5 år
Engelsk
på universitet

Perdana University samarbejder med Royal College of Surgeons i Irland (RCSI) for at tilbyde det 5-årige europæiske lægeuddannelsesprogram udelukkende i Malaysia. Få mere at vi ...

Læs mere

Læge i Medicin (MD)

Perdana University
M.D.
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Perdana University Graduate School of Medicine (PUGSOM) tilbyder det første og eneste Graduate Entry Medical-program i Malaysia. Dette er en amerikansk stil læseplan og forber ...

Læs mere