HEALTHCARESTUDIES

Find universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Saint Lucia tilbyder bachelorer programmer.

En læge er en doktorgrad-niveau grad, der kræver mindst seks års studier, forskning, og hands-on praksis for at tjene. For at opnå en MD, skal studerende gennemføre medicinsk skole efterfulgt af en praktikplads og et ophold i et hospital eller speciale klinik.

Saint Lucia er hjemsted for en standard universitet og en række specialiserede institutioner for videregående uddannelse. Der er flere medicinske skoler beliggende i Saint Lucia, hvoraf de ældste er den spartanske Health Sciences University, som tiltrækker studerende fra hele verden.

Universiteter for bachelorgrad i Saint Lucia. Find alle oplysninger om de skoler, der tilbyder bachelorer grader%% COUNTRY_ARTICLE%% Saint Lucia her.

resultater fundet Filter

Læge i medicin i kliniske videnskaber

International American University - College of Medicine
M.D.
Sep 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Med en nyskabende og realistisk tilgang til medicinsk uddannelse, der afspejler den amerikanske læreplan, udsættes vores studerende straks for en case-baseret, problemorienter ...

Læs mere

Læge i medicin i grundvidenskab

International American University - College of Medicine
M.D.
Aug 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

På International American University College of Medicine tager vi en mere progressiv tilgang til medicinsk uddannelse, der afspejler de bedste medicinske skoler i USA. På trad ...

Læs mere