MRes i biomedicinsk forskning: kardiovaskulære videnskaber

Generelt

Program beskrivelse

Hvis du giver dig en dybtgående kendskab til feltet og giver dig mulighed for at få praktisk erfaring, der arbejder som ledende forskningsgrupper i Center for Kardiovaskulære Fag, vil du undersøge molekylære, fysiologiske og patologiske processer, der ligger til grund for hjerte-kar-homeostase i sundhed og sygdom.

Programmet består af obligatoriske lærede og forskningselementer. De lærte aspekter omfatter uddannelse i nøgleforskningsfærdigheder, herunder videnskabelig skrivning, kritisk analyse af litteratur, præsentationsfærdigheder og et research toolkit modul, der dækker nøgle eksperimentelle teknikker. Du vil også studere et specifikt modul om kardiovaskulær videnskab for at sikre, at du har en grundlæggende grundlæggelse af alle aspekter af feltet og at introducere de emner og forskningsspørgsmål, som dit projekt skal baseres på.

Hvorfor studere dette kursus

Center for Kardiovaskulære Videnskab er et af Birminghams forskningscentre for ekspertise. Størstedelen af forskningen udføres i de nyeste faciliteter i Institut for Biomedicinsk Forskning, Wellcome Trust Clinical Research Unit, Queen Elizabeth Hospital Birmingham og Birmingham City Hospital. Forskningsprojekter giver dig mulighed for at blive en del af en førende kardiovaskulær forskningsgruppe, der udfører ny forskning.

moduler

Kardiovaskulærbiologi modulet består af undervisede forelæsninger og Journal Clubs, hvor du vil videreudvikle dine færdigheder i kritisk analyse og præsentation af forskningsdata. Forskningsprojektet understøttes af regelmæssige vejledninger med programledningerne. Alle de undervisede moduler løber inden for kursusets første semester.

  • Forskningsmetoder (fjernundervisning)
  • Kardiovaskulær biologi
  • Theory of Laboratory Research Methods
  • Forskningsprojekt

Efter samråd med potentielle tilsynsførende vælger du et 6-måneders forskningsprojekt, som begynder i januar og slutter i juli. Projektet vil generelt være laboratoriebaseret inden for en af forskningsgrupperne i Institut for Kardiovaskulær Videnskab.

At være et integreret medlem af en aktiv forskergruppe vil give dig mulighed for at bidrage meaningfully til løbende kardiovaskulær forskning i Birmingham og give dig et reelt indblik i, hvordan denne forskning udføres.

Læring og undervisning

I første semester vil du gennemføre tre undervisede moduler, der dækker kardiovaskulær biologi, forskningsmetoder og forskningsteknikker. I løbet af denne tid vil du finde ud af om de forskningsprojekter, der tilbydes, og vælg dit projekt. I andet og tredje valgperiode (januar til juli) vil du arbejde fuld tid i laboratoriet på dit valgte projekt og producere en forskningsafhandling.

Adgangskrav

En god bacheloruddannelse grad, normalt første eller øverste klasse, i et naturvidenskabeligt emne (fx biomedicinsk videnskab, biologi, biokemi osv.). Andre tilsvarende kvalifikationer og erhvervserfaring vil også blive overvejet sammen med universitetets regler.

Internationale studerende:

Du kan opfylde vores engelsksprogede krav på to måder:

  • ved at holde en engelsksproglig kvalifikation til det rigtige niveau
  • ved at tage og afslutte et af vores engelskkurser for internationale studerende
  • Engelsk til IELTS 7,0 (med mindst 6,5 i hver komponent).
Senest opdateret December 2018

Om skolen

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherap ... Læs mere

The College of Medical and Dental Sciences at the University of Birmingham is a major international centre for research and education in medicine, medical sciences, dentistry, nursing and physiotherapy. Minimer