MRes i molekylær videnskab og teknik

Generelt

Program beskrivelse

Specialister i brede aspekter af molekylvidenskab og -teknik er i stigende grad efterspurgt. Industrier og forskningsbureauer har brug for dygtige videnskabsmænd og ingeniører til at arbejde effektivt og problemfrit sammen for at tackle de udfordringer, de står overfor.

Instituttet for molekylær videnskab og teknik har lanceret en unik kandidatuddannelse til at uddanne studerende i tværfaglig samarbejdsforskning inden for dette nye og spændende felt.

Hurtige fremskridt i vores forståelse af molekylvidenskab giver os nu mulighed for at fremstille, måle og modellere materialer med enestående nøjagtighed. Dette giver en stor mulighed for at konstruere bedre materialer og molekylære systemer som svar på de store udfordringer, samfundet står overfor.

Dette etårige MRes-kursus på fuld tid giver dig en systematisk forståelse af Molecular Science and Engineering og en kritisk bevidsthed om de aktuelle udfordringer og forskning i området.

MRes er rettet mod et bredt indtag af kandidater fra videnskabelig og teknisk baggrund og giver avancerede integrationsevner samt en forståelse af flere skalaer fra molekylær interaktion til hele systemer.

Samarbejde er indlejret i kurset gennem integreret kursusarbejde og udvidede forskningsprojekter: Du påtager dig industrielle placeringer for at få et højt niveau perspektiv på forskningsudfordringen og dens kontekst.

Dette efterfølges af et tre-måneders forskningsprojekt på Imperial med tæt tilsyn af to akademikere fra forskellige afdelinger.

Struktur

De viste moduler er for det aktuelle studieår og kan ændres afhængigt af dit indgangsår.

Bemærk, at læseplanen for dette kursus i øjeblikket gennemgås som en del af en college-dækkende proces for at indføre en standardiseret modulopbygget struktur. Som et resultat kan indholdet og vurderingsstrukturen på dette kursus ændre sig for dit indgangsår. Vi anbefaler derfor, at du tjekker denne kursusside, før du afslutter din ansøgning og efter at du har indsendt den, da vi vil tilstræbe at opdatere denne side, så snart ændringer er ratificeret af kollegiet.

Find ud af mere om de begrænsede omstændigheder, som vi muligvis har brug for at foretage ændringer i eller i forhold til vores kurser, den type ændringer, vi muligvis foretager, og hvordan vi fortæller dig om ændringer, vi har foretaget.

Indledende komponenter

Disse komponenter sikrer et bredt færdigheds sæt til det integrerede læseplan.

 • Fundamentals of Molecular Engineering
 • Understøtter molekylær videnskab

Avancerede kernemoduler

 • Måling - analyse og karakterisering
 • Fremstilling - Syntese af polymere systemer
 • Fremstillingsprocesser
 • Design af molekylære systemer
 • Multiscale modellering - forståelse, visualisering og forudsigelse

Forskningsprojekter

Forskningsprojekterne er hjertet i MRes-programmet. Hvert projekt har to dele: en integreret samarbejdsindustriel placering (3 måneder) og fortsættelsen af dette projekt i forskningslaboratorier på Imperial College. Projekterne overvåges i fællesskab af to kejserlige akademikere fra forskellige discipliner og en industriel partner.

129010_photo-1532187863486-abf9dbad1b69.jpgLouis Reed / Unsplash

Undervisning og vurdering

Undervisning

 • Gruppøvelser
 • Guidede praktiske klasser og laboratoriearbejde
 • Individuelle forskningsprojekter
 • Forelæsninger
 • On-line grupper / diskussioner
 • Online forelæsningsmateriale
 • Præsentationer
 • Forskningsprojekt (som kan være co-vejledt med branchepartnere)
 • Vejledninger

Vurdering

 • Design brief
 • Individuelle mundtlige præsentationer
 • Laboratorievurderinger
 • Litteraturanmeldelse og projektforslag
 • Fremstillingsprojekt
 • Miniprojekter
 • Plakatpræsentation
 • Problemark
 • Progressrapporter
 • Forskningsartikel
 • Skriftlige prøver

Kursusplan

Du modtager sammenføjningsinstruktioner inden starten af semesteret. Du skal være tilgængelig for at deltage i kurset fra den første dag i studieåret (den første mandag i oktober).

Din tidsplan er tilgængelig online - du vil modtage et link til dette inden kurset starter. Grundlæggende undervisningstimer er 9–6, mandag til fredag.

Bemærk, at da dette er en ph.d.-grad, fortsætter kursusprogrammet gennem bachelorferier. Dette er et 12-måneders kursus, der løber fra begyndelsen af oktober til slutningen af september.

Adgangskrav

Vi byder studerende fra hele verden velkommen og betragter alle ansøgere på individuelt grundlag.

Mindste akademisk krav

Vores minimumskrav er en 2,1 grad i ingeniørvidenskab eller fysisk videnskab.

Internationale kvalifikationer

Vi accepterer også en lang række internationale kvalifikationer.

Ovenstående akademiske krav er for ansøgere, der har eller som arbejder på at få en britisk kvalifikation.

For vejledning se vores Landsindeks, men vær opmærksom på, at de standarder, der er anført her, er minimum for adgang til kollegiet og ikke specifikt denne afdeling.

Hvis du har spørgsmål om optagelser og den standard, der kræves for den kvalifikation, du har eller studerer i øjeblikket, bedes du kontakte det relevante optagelsesteam.

Krav til engelsk (alle ansøgere)

Alle kandidater skal have et minimumsniveau af engelsk sprogfærdighed for optagelse på kollegiet.

For at få adgang til dette kursus skal du opnå standard College kravet i den relevante engelsksprogede kvalifikation. For detaljer om minimumskrav, der kræves for at nå dette krav, se de engelsksprogede krav til ansøgere på kandidatuddannelsen.

Undervisningsgebyrer og finansiering

Niveauet for studieafgift, du betaler, er baseret på din gebyrstatus, som vi vurderer baseret på britisk regeringslovgivning.

Studieafgift (hjemme- og EU-studerende)

2020-indrejse

14.000 £ om året

Gebyrer opkræves efter indkomståret til kollegiet og ikke studieåret.

Medmindre andet er angivet, vil gebyrer for studerende på kurser, der varer mere end et år, stige årligt med et beløb knyttet til inflation, inklusive for deltidsstuderende på modulopbyggede programmer. Målet på den anvendte inflation vil være Retail Price Index (RPI) -værdien i april i det kalenderår, hvor den akademiske session starter, fx RPI-værdien i april 2020 gælder for gebyrer for studieåret 2020–2021.

Studieafgift (studerende til oversøiske øer og øer)

2020-indrejse

32.500 £ pr. År

Gebyrer opkræves efter indkomståret til kollegiet og ikke studieåret.

Medmindre andet er angivet, vil gebyrer for studerende på kurser, der varer mere end et år, stige årligt med et beløb knyttet til inflation, inklusive for deltidsstuderende på modulopbyggede programmer. Målet på den anvendte inflation vil være Retail Price Index (RPI) -værdien i april i det kalenderår, hvor den akademiske session starter, fx RPI-værdien i april 2020 gælder for gebyrer for studieåret 2020–2021.

Karriere

Vores MRes i molekylær videnskab og teknik er rettet mod et bredt indtag af ekstraordinære kandidater fra videnskab og ingeniørbaggrund, der er glade for at forfølge samarbejdsmæssig, tværfaglig forskning af anvendt karakter. Det vil udstyre dig med grundlæggende og anvendte færdigheder til en ph.d. eller karriere i industrien.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

A community of problem-solvers dedicated to finding innovative solutions to the world's biggest challenges. Imperial College London is a world top ten universities with an international reputation for ... Læs mere

A community of problem-solvers dedicated to finding innovative solutions to the world's biggest challenges. Imperial College London is a world top ten universities with an international reputation for excellence in teaching and research. Minimer