MSc Anvendt neurovidenskab

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Hjernen er den mest komplekse af alle organer - hver dag lærer vi mere om, hvordan den fungerer, og hvordan denne viden kan anvendes i en række indstillinger, herunder akademia og industri.

Uanset om du har en baggrund inden for neurovidenskab eller ej, kan dette kursus tilpasses dig. Hvis du har begrænset viden om neurovidenskab, vil du begynde med Fundamenter i neurovidenskab for at udvikle en forståelse af vigtige koncepter.

Hvis du allerede har viden om det grundlæggende i neurovidenskab, tilbyder vi muligheden for at udforske specifikke emner mere detaljeret og også moduler inden for andre discipliner, herunder forretning, marketing og psykologi for at gøre det muligt at anvende din viden til en fremtidig karriere.

Du læres af kliniske og ikke-kliniske neurovidenskabsmænd, internationalt anerkendte forskere, der udforsker vigtige temaer inden for området, herunder læring og hukommelse, neurodegeneration, psykiatriske lidelser, smerter og anæstesi.

Du har også muligheden for at kombinere disse emner med aspekter af psykologi, forretning og / eller markedsføring (undervist af ekspertpersonale på disse områder), så du kan tage din neurovidenskendskab i en anden retning. Denne fleksible tilgang vil forberede dig til en række fremtidige karrierer.

Efter undervisningen, vil du designe og afslutte et forskningsprojekt. Dette vil være et laboratorie- eller branche-baseret forskningsprojekt enten i Dundee eller ved placering i en af vores kommercielle eller ikke-for-profit partnerorganisationer.

Adgangskrav

Krav til karakter
Ansøgere skal have eller forvente at have en honours degree på 2,1 eller derover eller tilsvarende faglige eller oversøiske kvalifikationer i en relevant akademisk disciplin.

Engelsk sprogkrav

  • IELTS (samlet) 6.5
  • Læsning 5.5
  • Lytning 5.5
  • Tale 6,0
  • Skrivning 6,0

Jopwell / pexels

Karriere

Dette kursus fleksibilitet giver dig mulighed for at tage din neurovidenskabskendskab og anvende den på den karrierevej, du vælger i fremtiden.

Muligheden for en placering i et forskningslaboratorium eller i en af vores kommercielle eller ikke-kommercielle partnerorganisationer vil hjælpe dig med at udvikle overførbare færdigheder, du kan anvende til en fremtidig karriere, samt få en forståelse af, hvordan disse akademiske eller industrielle organisationer fungerer .

Da en forståelse af neurovidenskab er fordelagtig i en række indstillinger, kan du muligvis bruge de færdigheder, der er udviklet på kurset til at give en konkurrencefordel for jobansøgninger i en række sektorer. For eksempel er forbruger- eller marketingneurovidenskab et voksende område for rekruttering.

Hvis du har til hensigt at videreføre din karriere fagligt, er dette kursus et fremragende springbræt til et neurovidenskabeligt ph.d.-program og yderligere postgraduate research. Dette kan hjælpe dig med at opnå en karriere inden for akademisk eller brancheorienteret forskning.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Our core mission at the University of Dundee is to transform lives, locally and globally, through the creation, sharing and application of knowledge.

Our core mission at the University of Dundee is to transform lives, locally and globally, through the creation, sharing and application of knowledge. Minimer
Dundee , Kirkcaldy + 1 Mere Mindre