Kursus detaljer

Forbedre din viden om de store fag inden for biomedicinsk videnskab gennem selvdrevet uafhængigt laboratoriearbejde i vores specialiserede laboratoriefaciliteter.

Hvis din første grad er i biomedicinsk videnskab eller et beslægtet emne, eller du har stor erfaring med at arbejde i en laboratorieindstilling inden for feltet, vil dette kursus forberede dig til at tage det næste skridt i din karriere. Den ekspertise du udvikler vil informere og understøtte dine forskningsaktiviteter, så du vil være godt rustet til at dybere dybere ind i dit interesseområde gennem specialiserede laboratoriebaserede roller eller ph.d.-studier.

Du vil blive støttet i din udvikling gennem undervisede seminarer og vejledning fra din forskningsvejleder. Du vil lære gennem en række aktiviteter, herunder tutor-ledede lab sessioner, uafhængig forskning og gruppearbejde, der kræver, at du arbejder effektivt som led i et hold for at opfylde din deadline. Emnerne du vil studere vil være vidtrækkende, fra immunologi og hæmatologi til medicinsk genetik og fysiologi.

Kursusfordele

Vores akademiske medarbejdere er eksperter inden for en bred vifte af emner, herunder nanopartikler, bakteriel genetik og membranvidenskab, hvilket betyder at du får mange muligheder for at vælge dit forskningsprojekt.

De moderne faciliteter, der findes i vores laboratorium for biomedicinsk videnskab, giver dig mulighed for at undersøge emner, der spænder dig. Rummet er specialbygget og indeholder en række af de nyeste videnskabelige testudstyr, indgangskøle og varme værelser og state of the art IT- og AV-faciliteter.

Vores seminarserie giver dig adgang til besøgende fagfolk, som vil dele deres erfaring med at arbejde inden for industri og forskning. Ikke alene vil disse gæsteforelæsere give dig indsigt i de nyeste metoder, du vil også være i stand til at pleje dine professionelle netværk.

Du vil blive opfordret til at dyrke din bredere færdighed ud over laboratoriet, med den personlige

Adgangskrav

Ansøgere skal enten have mindst en anden klasse honnør grad i et kognitivt emne, mindst en anden klasse æresbevisning grad i et ikke-kognitivt emne støttet af bevis for en egnethed til det ansøgte emne eller have tilsvarende erfaring eller uddannelse, normalt fra inden for arbejdsmiljøet.

Alle ansøgninger skal understøttes af en reference, enten akademisk eller professionel.

Alle ansøgere skal opfylde vores engelskspråklige sprogkrav.

IELTS:

IELTS 6.0 med ingen færdigheder under 5,5, eller en tilsvarende kvalifikation. Universitetet yder fremragende støtte til enhver ansøger, som måtte være forpligtet til at foretage yderligere engelsksprogskurser.

MATURE APPLICANTS

Vores universitet bifalder ansøgninger fra modne ansøgere, der demonstrerer akademisk potentiale. Vi kræver sædvanligvis nogle tegn på nylig akademisk undersøgelse, for eksempel færdiggørelse af et adgangskursus, men nyere relevant erhvervserfaring kan også overvejes. Bemærk venligst, at for nogle af vores faglige kurser skal alle ansøgere opfylde de angivne adgangskriterier, og i disse tilfælde kan erhvervserfaring ikke overvejes i stedet.

Hvis du ønsker at søge gennem denne rute, skal du henvise til vores universitets anerkendelse af prior learning-politik.

Bemærk venligst, at alle ansøgere til vores universitet skal opfylde vores standard engelsksprogskrav til GCSE klasse C eller tilsvarende, variationer heri vil blive opført på de enkelte kursuskrav.

Jobudsigter

Dette kursus åbner op for dygtige laboratoriebaserede roller, som forsker eller biomedicinsk videnskabsmand, og du vil være i en stærk position, hvis du ønsker at søge NHS Scientist Training Program. Alternativt kan du bruge din ekspertise som videnskabsforfatter og forsker til at skrive og redigere videnskabelige nyheder, artikler og funktioner. Du vil også blive grundigt forberedt på doktorgradsstudiet.

 • Forsker
 • PhD studerende
 • Klinisk mikrobiolog
 • Forskningstekniker

Karriere Råd

Vores dedikeret job og karriere team tilbyder ekspertrådgivning og en masse ressourcer til at hjælpe dig med at vælge og få beskæftigelse. Uanset om du er i dit første eller sidste år, kan du tale med medarbejdere fra vores Careers Office, der kan tilbyde dig råd fra at skrive et CV til at søge efter job.

moduler

Kernemoduler

 • Immunologi
 • Forberedelse til MSc Research Project
 • Videnskabelig kommunikation
 • Professionel udvikling
 • Medicinsk mikrobiologi
 • Molecular Cell Biology
 • Blodvidenskab
 • Extended Lab Week
 • Forskningsprojekt
 • Avancerede praktiske færdigheder inden for biomedicinsk videnskab
 • Avanceret Medicinsk Genetik

Gebyrer

UK

Undervisningsgebyret for året for studerende, der indtaster i 2018/19 er £ 6500. Det beløb, du vil betale, kan stige hvert år for at tage højde for inflationens virkninger.

International 2018/19

Undervisningsgebyret for året for studerende, der indtaster i 2018/19 er £ 12500. Det beløb du vil betale er fastsat på dette niveau for hvert år af dit kursus.

Faciliteter

Biomedicinsk Forskning Laboratorium

Det nyeste videnskabelige testudstyr giver dig mulighed for at sætte din læring i praksis og bryde ny grund i biomedicinsk forskning.

Biomedicinske Videnskab Laboratorier

Boligets moderne IT- og AV-faciliteter, vores nye laboratorium for biomedicinsk videnskab, giver vigtige og moderne faciliteter til vores studerende, herunder en række biokemiske, mikrobiologiske, molekylære og fysiologiske analyser.

Clinical Skills Suite

Succesen på £ 1 million er designet til at imødekomme uddannelsesbehovet hos en række sundhedspersonale med specialudstyr i specialbyggede værelser, der gør det muligt at udføre forskellige sessioner i et passende og sikkert miljø.

Bibliotek

Vores bibliotek er åbent 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, hver dag på året, der giver dig adgang til specialiserede bøger og tidsskrifter, læringsrum, computere, multimediefaciliteter og udlejning af medieudstyr. Ti tusinder af vores biblioteks digitale ressourcer, herunder e-bøger, ejournals og databaser, kan fås online på et tidspunkt og sted, der passer til dig.

Gym og sportsfaciliteter

Det er nemt at holde sig godt i Leeds Beckett - vores fitness-suiter er nemme at komme til, udstyret med al den nyeste teknologi og tilgængelig for alle sportsmedlemmer.

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurser fra Leeds Beckett University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 år
Deltid
Fuldtid
Price
6,500 GBP
UK
Deadline
Efter placeringer
Efter dato