Universitetet i Edinburgh er anerkendt globalt for dets forskning, udvikling og innovation, og har givet eleverne en verdensklasse uddannelse i mere end 425 år.

På baggrund af denne tradition er MSc i Critical Care udviklet i samarbejde med Royal College of Physicians of Edinburgh og er baseret på universitetets Deanery of Clinical Sciences og College of Medicine and Veterinary Medicine. MSc er et spændende nyt online-program, der blander en evidensbaseret udforskning af den kliniske specialitet på kritisk pleje med klinisk forskning og faglig praksis.

Uanset din kliniske baggrund lærer du direkte fra et entusiastisk og erfarent undervisningsfag, der er udvalgt til deres ekspertise inden for det kliniske eller faglige fagområde, der undervises.

Dette program er egnet til kandidater i medicin, sygepleje og andre sundhedspleje erhverv, der behandler kritisk syge patienter.

Hvorfor studere hos os?

Klinisk forskning er udbredt i kritisk pleje og er nu integreret i klinisk praksis i mange centre, der direkte forbedrer patientplejen ved at fremme kritisk tænkning og klinisk ekspertise.

Opdateret viden om kritisk pleje vil i høj grad forbedre enhver sundhedspraktiseres evne til at pleje kritisk syge patienter under deres pleje, og dette program vil give dig specialiseret viden og forståelse af kritisk pleje både fra klinisk og akademisk forskning perspektiv.

Fleksibilitet af undersøgelsen

Takket være vores state-of-the-art e-learning software og omfattende digitale ressourcer, leveres programmet helt online.

Dette giver dig mulighed for at styre arbejde, børnepasning eller andre personlige forpligtelser, mens du studerer i dit eget tempo og udvikler din egen specialinteresse under ekspert vejledning fra vores fornemte klinikere og akademikere.

Du vil studere med studerende fra alle dele af verden. Debatter på diskussionsfora finder sted gennem hele løbetidet, og deres fleksible karakter giver dig mulighed for at bidrage til diskussionen på fritiden omkring dine øvrige forpligtelser.

Programstruktur

MSc i Critical Care giver dig mulighed for at studere på et avanceret niveau, på en måde, der virker for dig.

Programmet er designet som en deltid, fuldt online, MSc program, med mulighed for at graduere efter 1, 2 eller 3 år med en postgraduate certifikat, postgraduate diplom eller MSc.

Du vil opleve detaljeret dækning af vigtigheden af den kliniske styring af kritisk uvelige voksne gennem de obligatoriske elementer i programmet, samtidig med at du udvikler ekspertise i at få adgang til, tolke og integrere resultaterne af klinisk forskning i klinisk behandling.

Kernekliniske fag vil omfatte anerkendelse og genoplivning af den kritisk uvelige voksne, daglig behandling af den kritiske plejepatient, avanceret organstøtte, traume, toksikologi, forbrændinger, neurologisk kritisk pleje og sepsis. Du vil have mulighed for at tilpasse din oplevelse ved at vælge valgfrie moduler baseret på "Edinburgh Strengths".

År 1

Låsning af litteraturen: Kliniske forsøg

Obligatorisk 10

Kerneklinisk praksis i kritisk pleje

Obligatorisk 10

Trauma, Toksikologi og Temperatur i Kritisk Pleje

Obligatorisk 10

Sepsis og infektion

Obligatorisk 10

Palliativ pleje og smerteforvaltning

Valgfri 10 Principper for kvalitetsforbedring i sundhedsvæsenet Valgfri 10 Kun et valgfrit modul kan tages pr. År År 2

Låsning af litteratur: Ikke-interventionelle undersøgelser

Obligatorisk 10 Forståelse af sygdomsmekanismer for at give optimal organ støtte Obligatorisk 10 Låsning af litteraturen: Bevis for praksis Obligatorisk 10 Menneskelige faktorer i kritisk pleje Obligatorisk 10

Neurologisk kritisk pleje

Obligatorisk 10

Palliativ pleje og smerteforvaltning

Valgfri 10

Principper for kvalitetsforbedring i sundhedsvæsenet

Valgfri 10 Kun et valgfrit modul kan tages pr. År År 3 afhandling Obligatorisk

60

Program undervist i:
Engelsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Se 35 flere kurser fra The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine »

Senest opdateret March 30, 2019
Dette kursus er Online
Start Date
Sep 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
5,170 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Juni 28, 2019

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
Juni 28, 2019
End Date