MSc Critical Care (Online Learning)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

MSc Critical Care (Online Learning)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Programbeskrivelse

MSc Critical Care-programmet er rettet mod sundhedspersonale, der møder kritisk syge voksne i deres daglige praksis (sygeplejersker, læger i træning, fysioterapeuter, seniorlæger fra alle specialiteter, paramedicinere og diætister). Udsatte studerende vil ofte arbejde fuldtids i faglige roller og kræve en fleksibel tilgang til studier. Programmet er derfor designet som et deltidsuddannelse, fuldt online-kandidatuddannelse, med mulighed for at afslutte efter 1, 2 eller 3 år med en postgraduate diploma, postgraduate diplom eller MSc.

Alle studerende vil studere kerne-kliniske emner i år 1 og 2 af programmet, der dækker anerkendelse af kritisk sygdom, indledende behandling og stabilisering, avanceret organsystemunderstøttelse, koordinering af pleje inden for intensivafdelingen og menneskelige faktorer. Dette vil give en omfattende, praktisk og evidensbaseret viden, som let kan anvendes i klinisk praksis. Studerende vil kunne tilpasse deres læring ved at vælge 2 valgfrie kurser - en ved udgangen af år 1 og en ved udgangen af år 2.

Integreret i programmet er en gradueret eksponering for akademisk forskningspraksis i kernen "Lås op i litteratur" -undervisningen, der starter i den anden undervisningsblok og bygger op i løbet af de første 2 år. Studerende vil blive udstyret med færdigheder til at få adgang til og vurdere den biomedicinske litteratur, forbrænde deres nysgerrighed og give dem mulighed for aktivt at deltage i kliniske diskussioner, både på programmet og med kolleger på arbejdspladsen.

Studerende vil udvikle sig som uafhængige og kritiske tænkere, der er i stand til at vurdere primær og sekundær forskning (forskningssyntese) og inkorporere sine resultater i personlig praksis, retningslinjer og forbedringsarbejde. For dem, der vælger MSc dissertation indstilling, vil denne læring kulminere i overvåget forskning, kvalitetsforbedring, revision eller retningslinje udviklingsprojekt.

Online læring

Vores online læringsteknologi er fuldt interaktiv, prisbelønnet og giver dig mulighed for at kommunikere med vores højt kvalificerede undervisere fra dit eget hjem eller arbejdsmiljø.

Vores online-studerende har ikke kun adgang til universitetets fremragende ressourcer, men bliver også en del af et støttende online-fællesskab, der samler studerende og vejledere fra hele verden.

Programstruktur

Studerende vil opleve detaljeret dækning af vigtigheden af den kliniske styring af kritisk uvelige voksne gennem de obligatoriske elementer i programmet, samtidig med at de udvikler ekspertise i at få adgang til, tolke og integrere resultaterne af klinisk forskning i klinisk behandling. Kernekliniske fag vil omfatte anerkendelse og genoplivning af den kritisk uvelige voksne, daglig behandling af den kritiske plejepatient, avanceret organstøtte, traume, toksikologi, forbrændinger, neurologisk kritisk pleje og sepsis.

Studerende vil have mulighed for at tilpasse deres erfaring ved at vælge valgfrie moduler baseret på "Edinburgh Strengths". Ved lanceringen vil disse omfatte kvalitetsforbedring og palliativ pleje og smertebehandling.

MSc i Critical Care er et deltidsuddannet onlineprogram under 3 år. Studerende kan afslutte programmet efter år 1 (med postgraduate diploma), år 2 (med postgraduate diplom) eller år 3 (med en master i videnskab). Undervisningen er leveret af Kritiske plejeklinikere og akademikere, der primært er hjemmehørende i NHS Lothian og Edinburghs universitet, men også involverer internationale eksperter fra andre institutioner.

År 1 (PgCert)

Studerende vil tage 5 kerne kurser, og 1 valgfag. Foreslået år 1 kerne kurser: Fundamentals of Critical Care; Låsning af litteraturen: kliniske forsøg; Kerneklinisk praksis i kritisk pleje Trauma, Toksikologi og Temperatur; Sepsis og infektion Foreslået år 1 valgfrie kurser: Palliativ pleje og smerteforvaltning eller principper for kvalitetsforbedring i kritisk pleje.

År 2 (PgDip)

Studerende vil tage 5 kerne kurser og 1 valgfag. Foreslået år 2 kerne kurser: Låsning af litteratur: Ikke-interventionelle undersøgelser; Forståelse af sygdomsmekanismer for at give optimal organ støtte; Låsning af litteraturen: Bevis for praksis; Menneskelige faktorer; Neurologisk kritisk pleje. Foreslået år 2 valgfrie kurser: Palliativ pleje og smerteforvaltning eller principper for kvalitetsforbedring i kritisk pleje [eller følgende kurser, når de udvikles: Perioperativ Kritisk Pleje eller Transplant Kritisk Pleje eller Gendannelse og Rehabilitering eller Langsigtet Ventilation eller Transport i Kritisk Ill eller Kritisk pleje i ressourcebegrænsede miljøer.

År 3 (MSc)

Studerende, der vælger at afslutte en kandidatuddannelse, forventes at afslutte en kandidatafhandling, som skal udgøre en rapport om et projekt, der primært udføres af den indleverende studerende, og skal udgøre en væsentlig arbejdsgruppe udført i det tredje år. For nogle få studerende kan det være muligt at være en rapport om et originalt klinisk forskning, men andre projekttyper (systematiske anmeldelser, udvikling af en væsentlig klinisk retningslinje, kvalitetsforbedringsprojekt, der viser praksisændring) vil også være acceptable .

Læringsresultater

 • Studerende vil være i stand til at demonstrere omfattende viden, der dækker de vigtigste områder af kritisk pleje medicin
 • Studerende vil kunne anvende klinisk ræsonnement og integrere viden med praksis i en bred og ofte uforudsigelig række kliniske sammenhænge
 • Studerende vil kunne demonstrere kritik, kreativitet og problemløsning inden for faglig og klinisk kritisk pleje
 • Studerende vil kunne opsummere og formidle komplekse oplysninger ved hjælp af forskellige metoder og med en bred vifte af publikum
 • Studerende vil være i stand til at demonstrere betydelig autonomi og tage ansvar for eget arbejde

Karrieremuligheder

Graduate muligheder vil afhænge af base specialitet gruppe:

Læger i træning: Medicinske kandidater fra dette program vil være yderst konkurrencedygtige for efteruddannelsesuddannelsessystemer inden for kritisk pleje, anæstesi, akutmedicin og akut medicin specifikt, men vil også være fordelagtige for kandidater, der ansøger om andre postgraduate uddannelsesstillinger.

Kritisk pleje sygeplejersker: Nurse graduates fra dette program vil være yderst konkurrencedygtig for senior sygepleje roller, og også for avancerede praktiserende træningspositioner.

Allierede Health Practitioners: AHP kandidater (fx fysioterapeuter, diætister) af dette program vil være yderst konkurrencedygtige for ledende stillinger i deres base specialitet.

Adgangskrav

En britisk 2: 1 æresbevisning, eller dens internationale ækvivalente, i medicin (MBChB eller tilsvarende), sygepleje, diætetik, fysioterapi eller ethvert andet allieret sundhedspleje erhverv involveret i styring af kritisk syge patienter. Desuden skal ansøgerne demonstrere erfaring med at arbejde med kritisk syge patienter i en periode på mere end 3 måneder. Disse oplysninger skal indeholde din dommerbog.

Engelsk sprogkrav

Alle ansøgere skal have en af ​​følgende kvalifikationer som bevis for deres engelskspråklige evne:

 • en bachelor eller kandidatgrad, der blev undervist og vurderet på engelsk i et flertals engelsktalende land som defineret af britiske visum og indvandring
 • IELTS Akademisk: totalt 6,5 (mindst 6,0 i hvert modul)
 • TOEFL-iBT: i alt 92 (mindst 20 i hvert modul)
 • PTE (A): i alt 61 (mindst 56 i hver af de "Kommunikative færdigheder" sektioner; sektionerne "Aktiveringsfærdigheder" overvejes ikke)
 • CAE og CPE: i alt 176 (mindst 169 i hvert modul)
 • Trinity ISE: ISE II med sondringer i alle fire komponenter

Grader undervist og vurderet på engelsk må ikke være mere end tre og et halvt år gammel i begyndelsen af dit uddannelsesprogram. IELTS, TOEFL, Pearson Test af engelsk og Trinity ISE må ikke være mere end to år gammel i begyndelsen af dit uddannelsesprogram. *

(* Revideret 8/11/2018 for at give mere nøjagtige oplysninger om engelskspråklige kvalifikationer udløbsdatoer.)

Undervisningsgebyr depositum

Succesfulde ansøgere vil blive forpligtet til at betale et ikke-refunderbart depositum på £ 250 før et ubetinget tilbud kan laves. Dette vil blive opvejet af studiegebyrer ved indrejse til programmet.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Sidst opdateret January 10, 2019
Varighed og pris
This course is Online
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
36 måneder
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Det Forenede Kongerige - Edinburgh, Scotland
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Det Forenede Kongerige - Edinburgh, Scotland
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen