En prestigefyldt Master i kliniske forsøg med fjernundervisning

Denne grad er for erfarne fagfolk, der ønsker at udvide deres rolle i design, ledelse, analyse og rapportering af kliniske forsøg. Det vil også gavne alle, der ønsker at forstå mere om forsøg inden vi går ind i dette område.

Programmet sigter mod at:

  • udvikle din viden og forståelse af de centrale beslutninger omkring designet, levering og evaluering af kliniske forsøg;
  • tilskynde kritiske og evaluerende færdigheder, som vil hjælpe dig med at nå uafhængig videnskabelig vurdering;
  • lære dig at anvende de konceptuelle og praktiske værktøjer, der er nødvendige for at indlede kliniske forsøg;
  • fremme selvudvikling ved at tilvejebringe et miljø for dig at øve færdigheder udvælgelse, assimilation og kommunikation.

Programmets detaljer

Kurset er udviklet af London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM), Europas førende postgraduate medicinske institution i fagene folkesundheden og tropemedicin.

Enkelte moduler

At studere enkelte moduler på en stand-alone basis er en ideel mulighed, hvis du ønsker at opdatere din faglige viden eller prøve programmet. Gebyret er £ 1.900 per modul.

ansøge

Hvordan du studerer

Kurset giver dig mulighed for at studere selvstændigt, på et tidspunkt og tempo, der passer dig (med forbehold for nogle kursus-specifikke frister). Som en fjernundervisning studerende, får du:

Omfattende materialer læring

Dine materialer leveres via en dedikeret Virtual Learning Environment. Disse omfatter:

  • Studievejledninger, lærebøger og studerende håndbøger.
  • Yderligere computersoftware, hvor det er nødvendigt (f.eks Stata).
  • Levende grafik, plus interaktive diagrammer og tabeller.
  • Adgang til tidligere eksamensopgaver og bedømmernes rapporter.
  • Adgang til skolens online biblioteksressourcer.
  • Enestående tutorial støtte

Du kan deltage i faglige diskussioner med undervisere og medstuderende via online portal. Underviserne er allokeret til hvert modul, og er til rådighed for forespørgsler og diskussion i løbet af skoleåret.

Blended muligheder læring

Hvis du fuldføre en række centrale moduler, kan du blive berettiget til at studere op til to moduler i London. Alle detaljer er sendt til alle fjernundervisning studerende i juli hvert år.

Sent ansøgningsgebyret

Ansøgere, der anmoder herom juni 2017 eller efter 1. vil være forpligtet til at betale et ansøgningsgebyr på £ 100 på tidspunktet for indsendelse, som vil blive fratrukket saldoen på gebyrer ved tilmelding. Hvis ansøgningen ikke resulterer i registreringen, vil ansøgningsgebyret ikke blive refunderet. Ingen ansøgningsgebyr gælder for ansøgninger indgivet maj 2017 eller før 31.

Stipendier

London School har et partnerskab med Said Foundation, som tilbyder finansieringsmuligheder til syriske, libanesiske, jordanske eller palæstinensiske statsborgere.

Struktur og pensum

11 moduler (4 obligatoriske kerne, 5 elektiv plus to obligatoriske moduler)

Bemærk: for kandidat- og Postgraduate Diploma kliniske forsøg, for de valgfrie moduler, mindst tre moduler skal tages fra udvælgelse gruppe CTM2. Den resterende modul (er) kan vælges blandt andre CTM2 moduler eller udvælgelse grupper EPM3, IDM2, IDM3, IDM5 eller pHM2 udvælgelse grupper.

Ansøg i dag her

Program undervist i:
Engelsk

Se 17 flere kurser fra University of London International Programmes »

Dette kursus er Online
Start Date
Aug 2019
Duration
2 - 5 år
Fuldtid
Price
13,000 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date