MSc i Aquatic Veterinary Studies

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

Fødevarer fra akvatiske systemer er afgørende for en stor del af verdens befolkning. Men med vilde fangster af fisk og skaldyr faldende på mange steder spiller akvakultur en stigende rolle som en alternativ kilde til højkvalitets, næringsrig mad - og som arbejdsgiver. Kontrollerende sygdom er vigtig for den igangværende succes i denne industri.

Denne kandidat i akvatiske veterinærstudier giver dig træning i den brede vifte af discipliner og færdigheder, du har brug for til undersøgelse, forebyggelse og bekæmpelse af akvatiske sygdomme. Du vil udvikle en forståelse af biologi, opdræt og miljø af opdrættede akvatiske arter samt specialistkundskab inden for akvatiske dyresygdomme.

Du vil studere ved Institut for Akvakultur, en af ​​de øverste institutioner på dette område. Det er internationalt anerkendt til både forskning og undervisning og har mere end 70 medarbejdere og 80 postgraduate studerende.

Instituttet har over 40 års erfaring med at undersøge og kontrollere fisk- og rejesygdomme verden over, som den bruger til at forbedre dine problemløsningskompetencer og i sidste ende udstyre dig til at yde et reelt bidrag til akvakulturens bæredygtighed.

Kurset kan også ses som forberedelse til enhver, der planlægger at udføre en ph.d.-uddannelse inden for vanddyrs sundhed eller sygdom.

Vores studerende

Vores studerende kommer fra en bred vifte af baggrunde og mange forskellige lande. Nogle kan have tidligere erfaring i almen veterinærpraksis; andre har allerede erfaring i fiskesundhedslaboratorier.

Top grunde til at studere hos os

# 1 Vi er top 5 i Storbritannien for landbrug, veterinær og fødevaresvidenskab (REF2014)

# 2 Du vil studere ved Institut for Akvakultur, et førende internationalt center dedikeret til akvakulturvidenskab

# 3 Du får de færdigheder, du har brug for til undersøgelse, forebyggelse og bekæmpelse af akvatiske sygdomme

Kursus detaljer

Den fulde kandidatuddannelse for hvert uddannelsesgrad er opdelt i seks undervisede moduler, der indeholder 12 fagområder eller emner og et enkelt forskningsprojekt modul. Det overordnede kursus er opdelt i tre dele:

Grundmoduler (september til december)

Der er seks obligatoriske emner inden for tre undervisningsmoduler, taget efter hinanden, og giver undervisning i grundlæggende akvakulturbegreber og færdigheder. En vellykket gennemførelse af alle fondsmoduler vil kvalificere dig til en Postgraduate Certificate in Sustainable Aquaculture.

Avancerede moduler (januar til april)

Der er tre avancerede moduler bestående af seks obligatoriske emner. Succesfuld gennemførelse af de avancerede moduler, der følger grundmodulerne, vil kvalificere dig til en Postgraduate Diploma i Aquatic Pathobiology.

Forskningsprojektmodul (april til august)

Forskningsprojektet omfatter forskning inden for mange områder af akvatisk dyresundhed. Disse projekter er hovedsagelig laboratoriebaserede og resulterer ofte i peer-reviewed publikationer. En vellykket gennemførelse af modulet, efter de grundlæggende og avancerede moduler, vil kvalificere dig til en MSc Aquatic Veterinary Studies.

Undervisning

Kurset leveres på en række måder, herunder foredrag, praktiske klasser, seminarer, feltbesøg og rettet studie.

Feltarbejde

Der vil være en række øvelser i løbet af kurset.

Vurdering

Vurdering består af en række opgaver i en række formater. Forskningsprojektet er vurderet på dine aktiviteter under projektet, din afhandling og en seminarpræsentation lavet foran jeres jævnaldrende, vejledere og eksaminatorer. Afhandlingen undersøges af interne og eksterne eksaminatorer.

Kursdirektør

John Bostock

44 (0) 1786 466575

jcbostock@stir.ac.uk

Gebyrer - 2018/2019

  • Oversøiske £ 18.970
  • Hjem / EU £ 6.300
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society.

At the University of Stirling, being the difference is in our DNA – providing education with a purpose and carrying out research that helps to shape society. Minimer