MSc i Sundhedspsykologi

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

MSc i Sundhedspsykologi starter studerende på vej til at blive en Chartered Psychologist og giver træning i anvendelsen af psykologisk teori og forskningsmetoder.

MSc i Sundhedspsykologi starter studerende på vej til at blive en Chartered Psychologist og giver træning i anvendelsen af psykologisk teori og forskningsmetoder.

Højdepunkter

 • MSc i Software Engineering er et specialiseret kursus, men bevarer en vis fleksibilitet, så de studerende kan forfølge andre områder inden for computervidenskab sammen med de obligatoriske specialmoduler.
 • Studerende påtager sig et betydeligt projekt, herunder en omfattende undersøgelse og en væsentlig softwareudvikling, der fører til deres afhandling, som gør det muligt for dem at konsolidere og udvide deres specialkundskaber og kritisk tænkning.
 • Studerende har 24-timers adgang til moderne databehandlingslaboratorier, der er forsynet med dobbeltskærm pc-arbejdsstationer og gruppearbejde.

Studerende på dette kursus kan skifte til en kandidatuddannelse i avanceret datalogi eller i informationsteknologi efter første semester.

Undervisningsformat

Den undervisede del af kandidatuddannelsen indeholder otte moduler: fem obligatoriske og tre valgfrie fra en bred vifte. Undervisningsmetoder omfatter forelæsninger, seminarer, øvelser og praktiske klasser. De fleste moduler bedømmes gennem praktiske øvelser og eksamener. Klassestørrelser spænder typisk fra 10 til 50 studerende.

Alle studerende skal udføre en Post Entry Language Assessment (PELA) ved ankomsten til University of St Andrews . På baggrund af deres resultater i denne vurdering vil eleverne blive opfordret til at deltage i målrettede støttesessioner i løbet af året for at forbedre sprog og akademiske færdigheder. Denne vurdering er påkrævet, men tæller ikke med den endelige gradsklassifikation.

Du vil også blive tildelt en rådgiver, som møder dig i starten af året for at diskutere modulvalg og er til rådighed til at hjælpe med eventuelle akademiske vanskeligheder i løbet af året. Et udpeget medarbejder giver tæt tilsyn med MSc-projektet og afhandlingen.

moduler

Modulerne i dette program har forskellige metoder til levering og vurdering.

Obligatorisk

Semester 1

 • Livskvalitet, kommunikation og kronisk sygdom: livskvalitet i sundhedssektoren og problemerne med at passe på et stigende antal patienter inden for moderne sundhedstjenester med kroniske tilstande.
 • Teorier om sundhedspsykologi og adfærdsmæssig ændring: dækker sundhedspsykologiens sammenhæng og perspektiver, herunder et historisk overblik og aktuelle teorier og tilgange i sundhedspsykologi.

Semester 2

 • Biologiske systemer og udvikling: introducerer betydningen af biologiske og udviklingsmæssige systemer til forståelsen af folks opfattede og faktiske sundhedstilstand, herunder metoder til vurdering af sundhedsadfærd og intervenere for at ændre sundhedsadfærd.
 • Sundhedsinformation, forebyggelse og beslutningstagning: spørgsmålet om informationsformidling og omlægning af beslutninger fra den brede offentlighed om deres sundhedspleje.
 • Metoder til dataanalyse i psykologi: avanceret træning i fælles statistik, kvalitative metoder og statistisk modellering.

Helt år

 • Generisk forskning og faglige færdigheder i psykologi: introducerer eleverne til de forskellige færdigheder og spørgsmål, der er vigtige for akademiske psykologer uanset deres særlige forskningsområde.
 • Critical Systems Engineering: giver forståelse for de begreber og udviklingsteknikker, der anvendes til kritiske, socio-tekniske systemer.
 • Software Architecture: introducerer eleverne til begrebet softwarearkitektur som et hjælpemiddel til software design, genbrug og udvikling.

Forskningsprojekt og afhandling

Studerende vil udføre og rapportere et forskningsprojekt ud fra et sundhedspsychologiperspektiv. Projekter kan omfatte felt- eller laboratoriebaserede undersøgelser.

Forskningsprojektet vil blive planlagt under begge akademiske semestre og skrevet om sommeren. Det vil indebære to til tre måneders dataindsamling og skrives op som en 5000-ords afhandling, i passende videnskabelig tidsskriftstilstand, der skal indsendes inden en dato, der er angivet i august.

Studerende vil blive tildelt en vejleder, der vil give vejledning i planlægnings-, forsknings- og skrivefaserne.

Hvis eleverne vælger ikke at afslutte dissertationskravet til kandidatuddannelsen, er der en udgangspris tilgængelig, der giver kvalificerede kandidater mulighed for at modtage et Postgraduate Diploma. Ved at vælge en exit award, vil du afslutte din uddannelse i slutningen af andet semester af studiet og modtage en PGDip i stedet for en MSc.

De her anførte moduler er vejledende, og der er ingen garanti for, at de løber for 2019-indtastning.

Karriere

Studerende, der er indskrevet på MSc Health Psychology, går videre til beskæftigelsesmuligheder i NHS Psychological eller Public Health Services eller deltager i sundhedsvæsenets forskningsprogrammer.

Karrierecentret tilbyder et-til-en-råd til alle elever på en underviset postgraduate kursus og tilbyder et begivenhedsprogram for at hjælpe eleverne med at opbygge deres beskæftigelsesegnethed.

Adgangskrav

 • En 2.1 bacheloruddannelse grad i psykologi. Dette skal anerkendes af British Psychological Society for Graduate Basis for Chartered Membership (GBC).
 • Hvis du har studeret din første grad uden for Storbritannien, skal du se de internationale adgangskrav.
 • Engelsk sprogfærdighed.

De angivne kvalifikationer angiver minimumskrav til indrejse. Nogle akademiske skoler vil bede ansøgerne om at opnå betydeligt højere point end minimumet. At få de opførte krav til indrejse garanterer ikke dig et sted, da universitetet overvejer alle aspekter af hver ansøgning, herunder, hvor det er relevant, skriftprøve, personlig erklæring og dokumentation.

Ansøgningskrav

 • CV
 • personlig erklæring forklarer hvorfor du vil tage kandidatuddannelsen og hvordan dine studier hidtil har forberedt dig til kurset (300 ord).
 • en prøve af akademisk arbejde, herunder ledelse og analyse af data (ikke mere end 2.000 ord).
 • to originale underskrevne akademiske referencer.
 • akademiske transkripsioner og eksamensbeviser.
 • Bevis for engelsk sprogfærdigheder (kræves hvis engelsk ikke er dit første sprog).

Finansiering

Seneste Graduate Discount

University of St Andrews tilbyder 10% rabat på postgraduate studieafgifter til studerende, der er berettigede til at blive uddannet, eller som har eksamen fra St. Andrews inden for de sidste tre akademiske år og starter en postgraduate program med University of St Andrews .

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

As a 600-year-old institution, it's no surprise that the University of St Andrews is known across the globe as a world leader in education. We are Scotland’s best university ranked by the Complete Uni ... Læs mere

As a 600-year-old institution, it's no surprise that the University of St Andrews is known across the globe as a world leader in education. We are Scotland’s best university ranked by the Complete University Guide 2019, and 2nd overall in the UK (Guardian Good University Guide 2019). Minimer
Saint Andrews