MSc i bæredygtig industriel farmaceutisk bioteknologi

Generelt

Læs mere om dette program på institutionens websted

Program beskrivelse

ANSØG NU!

Innovation og bæredygtighed

Institut for Ekspertise inden for Biotechnology Chemistry and Pharmacy ved Siena University er en splinterny anden cyklus-kandidatgrad i bæredygtig industriel farmaceutisk bioteknologi (SIPhaB).

Vores fokus er på den industrielle biotek-pharma-sektor, hvor Italien rangerer først i Europa for eksport og produktion og først i verden for innovative kontrakter.

For at bevare konkurrencefordelen er en paradigmatisk ændring nødvendig for uddannelse, hvor vigtige elementer skal indgå i socio-miljøøkonomisk bæredygtighed såvel som i den dybe digitale transformation af Health and Industry 4.0.

SIPhaB er et unikt nyt uddannelsesprogram, der konjugerer biokemisk med forvaltning og viden om bæredygtig udvikling.

En romanprofessionel

Vi har ambitionen om at uddanne en ny, polyvalent, multikompetent, tværgående professionel spilleransvarsroller for biotek-pharma-sektoren.

Studenten af SIPhaB vil derfor få stærkt multifaktoriel og tværfaglig viden på et solidt biomolekylært avanceret videnskabeligt grundlag over det mest innovative og bæredygtige grønne bioindustrielle scenarie.

En kandidat med erhvervet international ledelse og regulatorisk kompetence relateret til bæredygtig udvikling.

Endelig en kandidat, der besidder de 10 topfærdigheder, der er angivet af det tredje World EconomicForum.

En novelle uddannelsesmodel

For effektivt at konjugere viden og viden har vi co-designet SIPhaB med humanistiske og økonomiske universitetsafdelinger og hovedsageligt med vores industripartnere.

SIPhaB-programmet giver bred uddannelsestid til stadier, seminarer og webinarer i samarbejde med den ekstra-akademiske og industrielle verden om spørgsmål, der ellers er afsløret i ethvert andet universitetsprogram.

Vi anvender innovative og fordybende undervisningsmetoder, udnytter industrielle territoriale laboratorier, favoriserer udviklingen af lidenskab, interesse, nysgerrighed, følelsesmæssig forståelse, evnen hos teamarbejde kontra konventionelle individuelle universitetsprogrammer.

Vi foreslår en ny integreret og fleksibel uddannelsesmodel.

ANSØG NU!

Adgangskrav

Kandidaterne skal have en tre-årig bachelor / bachelor (eller højere).

(BA) inden for et af følgende studieretninger:

 • Bioteknologi
 • Biovidenskab
 • Landbrug og Skovbrug
 • Landbrugsvidenskaber og teknologier
 • Kemiske videnskaber og teknologier
 • Farmaceutisk videnskab og teknologier
 • Fysiske videnskaber og teknologier

Optagelsen af internationale studerende evalueres af EF gennem transkription og pensum, eventuelt integreret ved en online-samtale.

Godkendelse før tilmelding

SIPhaB-udvalget vurderer hver ansøgeres transkription og pensum.

Selektiv vurderingstest

Ansøgere, der vurderes med succes, deltager i en obligatorisk selektiv vurdering.

Efter evalueringen

Når ansøgeren har bestået den selektive vurdering, vil han / hun modtage et officielt godkendelsesbrev fra University of Siena som er nødvendigt for VISA-ansøgningen, hvor det er nødvendigt.

ANSØG NU!

Università di Siena foto arkiv / Shutterstock

ANSØG NU!

Akademisk kalender

Afdelinger ved University of Siena har vedtaget et semestersystem.

Det akademiske år er opdelt i to termer: fra oktober til januar og fra marts til maj. Ved udgangen af ​​hvert semester er en undersøgelsesperiode planlagt.

Hver afdeling har dog sin egen akademiske kalender, som findes på instituttets hjemmeside (i afsnittet "Didattica"): http://www.unisi.it/strutture/dipartimenti

2020-2021 vejledende akademisk kalender

Efterårssemester (1. semester)

 • Foredragsperiode: 1. oktober 2020 - 18. januar 2021
 • Eksamensperiode: 21. januar - 1. marts 2021

Forårssemester (2. semester)

 • Foredragsperiode: 4. marts - 14. juni 2021
 • Eksamensperiode: 17. juni - 31. juli 2021

ANSØG NU!

Studieafgifter

Bestemmelse af bidragets størrelse

Bidragsbeløbet for hver studerende, der er indskrevet i gradskurser, kandidatuddannelseskurser eller enkeltcyklus kandidatuddannelseskurser, der tilbydes af University of Siena , defineres på grundlag af følgende elementer:

 • Kategori, som uddannelsen hører til;
 • Den økonomiske status for den studerendes nærmeste familie, da dette udtrykkes ved den ækvivalente indikator for økonomisk situation (ISEE) for året, der umiddelbart går før tilmeldingsåret;
 • Tilmeldingsår;
 • Optjent universitetskreditter (ECTS-point) i de tolv måneder før 10. august.

Studiekursen falder ind under en af de tre kategorier nedenfor:

 • Humaniora-sociale studier (USA)
 • Teknisk-videnskabelig (TS)
 • EU-reguleret sundhedsydelser (EU)

Bemærk: For studerende, der er statsborgere i tredjelande, og som ikke er hjemmehørende i Italien, og for studerende, hvis beregning ikke er gældende for deres nærmeste familie, kan en justeringskoefficient, der afhænger af oprindelseslandet, anvendes.

University of Siena stiller en beregningsside til rådighed for studieafgift: https://www.maprin.unisi.it/tasse19_20/index_d.php

Università di Siena foto arkiv / Shutterstock

En stærk international mission

University of Siena har i sine otte århundreder af historie produceret en bred vifte af undersøgelser inden for mange forskellige kulturområder.

I årenes løb har University of Siena forbedret sin strategi for internationalisering med det formål at styrke sine internationale akademiske relationer og tiltrække studerende og forskere fra forskellige dele af verden.

I det tidlige 21. århundrede har denne historiske institution været i stand til at møde udfordringer relateret til globaliseringen af læring, viden og forskning med et bredt antal internationale samarbejder.

Nye internationale samarbejdsaftaler og projekter etableret hvert år, hvilket øger antallet af grader og kurser, der leveres på engelsk, med god placering i National og International Rankings; dette er nogle af University of Siena stærke punkter.

Velkommen i Siena

University of Siena er et af de ældste universiteter i Europa, der blev grundlagt i 1240.

Dens historie har udviklet sig sammen med Toscana's kulturelle tradition fra middelalderen til moderne tid.

Siena ligger i hjertet af Toscana midt i et landskab af roligt bølgende bakker. Bygget på tre stejle bakker og omgivet af gamle mure, er det en unik by, hvor studerende kan tilbringe en rentabel studietid, fuld af muligheder for deres personlige berigelse.

ANSØG NU!

Senest opdateret May 2020

Om skolen

The University of Siena is one of the oldest universities in Europe, having been founded in 1240. Its history has evolved alongside Tuscany’s cultural tradition from the Middle Ages to modern times.

The University of Siena is one of the oldest universities in Europe, having been founded in 1240. Its history has evolved alongside Tuscany’s cultural tradition from the Middle Ages to modern times. Minimer