MSc i børns folkesundhed

Generelt

2 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Kursusoversigt

Undersøg de mange indbyrdes forbundne faktorer, der har indflydelse på spædbørns-, børne- og familiens sundhed med vores kandidatgrad i børns folkesundhed.

Du vil udforske bevisbasen, der ligger til grund for den nuværende folkesundhedspolitik, der vedrører børn i alderen 0-11 år i England og internationalt, og dækker emner, herunder perinatal sundhed, ernæring og immunisering.

Dine studier vil tage en integreret tilgang, der omfatter de biologiske, psykologiske og sociale påvirkninger, der påvirker børns langsigtede uddannelsesmæssige og følelsesmæssige udvikling og folkesundhedspolitikker og -interventioner, der kan støtte disse.

I løbet af dine studier vil du forfine kritiske forsknings- og analysefærdigheder, der værdsættes af arbejdsgivere og udvikle professionelle teknikker til reflekterende praksis.

Hvorfor børns folkesundhed i Swansea?

Baseret på vores College for Human and Health Sciences vil du drage fordel af et mangfoldigt undervisnings- og forskningsmiljø med mange muligheder for at skabe forbindelser på tværs af discipliner.

I henhold til den seneste ramme for forskning, ekspertise i 2014-2021, var over 75% af forskningen, der blev udført på kollegiet, af international eller verdensledende kvalitet.

Vi har stærke bånd til professionel praksis og akademiske forskningsnetværk i Europa og rundt om i verden, så din læring er informeret om den nyeste politik og praksisudvikling.

Dit barns oplevelse af folkesundhed

Vores akademiske medarbejdere er aktive inden for en lang række forskningsområder, herunder folkesundhed, psykologi, sociologi, jordemoderi og børnepleje og tilbyder en uovertruffen blanding af akademisk ekspertise og aktuel ekspertise inden for politik og praksis.

Du tilslutter dig et universitet, der er placeret først i Storbritannien med henblik på tilfredshed med postgraduate-studerende (What Uni 2017).

Børn, offentlig sundhed, karriere

Din postgraduate-uddannelse i børns folkesundhed åbner for en række karrieremuligheder i den offentlige, private og tredje sektor, herunder:

 • Børns og unges tjenester
 • Forskning
 • Lokal, national og international politikudvikling
 • Uddannelse
 • Ernæring

Adgangskrav

For at ansøge om dette kursus har du brug for:

 • En britisk grad på 2,2 (eller derover) i en beslægtet disciplin (for eksempel sygepleje, jordemoder, barndomsstudier, uddannelse, psykologi, sociologi, mental sundhed)
 • Hvis du ikke har en bacheloruddannelse, skal du have betydelig relevant arbejdserfaring (optagelsesvejlederen vil vurdere, hvorvidt denne oplevelse er passende i forhold til programmet)
 • Du kan også blive bedt om at deltage i en samtale, og du bliver bedt om at gennemgå en offentliggørelses- og spærringsservice (DBS) -check (tidligere kendt som et Criminal Records Bureau eller CRB, Check).

Internationale ansøgere

 • Krav på engelsk: du skal have mindst IELTS 6.5 med mindst 6,0 på alle domæner eller et universitetsgodkendt ækvivalent, inden du starter programmet.

Karriere og beskæftigelsesegnethed

Karriere og beskæftigelsesevne Swansea Employability Academy (SEA) vil støtte dig på hvert trin i din karrierejse, der hjælper dig med at skabe en lys fremtid.

Vores karrierestøttetjenester omfatter:

 • Arbejdsplads workshops, arbejdsgiverforedrag, skræddersyede arrangementer og karriere messer
 • Individuel rådgivning og vejledning fra professionelt kvalificerede karriere rådgivere
 • Hjælp med at finde job, praktikophold, praktikpladser og frivilligt arbejde
 • Adgang til informationsressourcer på en bred vifte af karriereforvaltningsemner
 • Finansiering til støtte for praktikophold og Studenterforeningen / Klub events.

Vi giver også hjælp og råd til Swansea University Alumni i op til to år efter du har afsluttet.

Senest opdateret Sep 2019

Om skolen

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Læs mere

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Minimer
Swansea , Dubai + 1 Mere Mindre