MSc i biomedicinsk videnskab

Generelt

Program beskrivelse

Som NHS-videnskabsmand bidrager du allerede til det fælles gode - en positiv indvirkning på meningsfuldt arbejde. Nu er du klar til næste skridt: du er klar til at lede.

MSc Biomedical Science er designet til arbejdsforskere, og er den eneste af sin art i Glasgow. Dette deltidsprogram gør det muligt for biomedicinske forskere, der i øjeblikket er ansat i NHS-patologi service laboratorier at opnå større ekspertise og fremme til næste fase af deres karriere.

GCU's MSc Biomedical Science er akkrediteret af Institut for Biomedicinsk Videnskab (IBMS). Med deltidsstudiet tager programmet to til tre år at afslutte.

Gennem dette program kan medarbejdere i hospitalslaboratorier udvikle sig gennem Agenda for Change bandings og opfylde de nødvendige kvalifikationer til at blive en Chartered Scientist (CSci).

Læreplanen anvender en integreret systemtilgang til at studere sygdom. Du vil opbygge et stærkt fundament gennem bred forespørgsel:

  • Avanceret undersøgelse af patofysiologi
  • Laboratorieforvaltning og forskningsmetoder
  • Forskningsplanlægning

Du vil også gennemføre et omfattende praktisk forskningsprojekt, få praktisk erfaring og øge din ekspertise. Dette projekt skal vælges med input fra din arbejdsgiver for at understøtte dine karrieremål.

I GCU's MSc Biomedical Science finder du et indbydende fællesskab af kolleger og klassekammerater, dine kolleger NHS-forskere - alle sammen arbejder for at finde nye måder at udmærke sig og forandre verden til det bedre.

Graduate prospekter

Dette karriereorienterede program hjælper arbejdet forskere frem til et ledelsesniveau. Du vil lære om de seneste udviklinger på området, udforske avancerede fund og deres implikationer for fremtiden og få praktiske færdigheder inden for kvalitet og laboratorieforvaltning.

Programmets egentlige læreplan betyder, at kandidater er fuldt forberedt på succes som ledere på topniveau. Vores alumner giver et globalt perspektiv - og fokus på det fælles gode - at gøre meningsfuld forandring, uanset hvor de går.

Hvad du vil studere

Patobiologi A, B og C; Kvalitet og laboratorieforvaltning; Forberedelse til projekt Forskningsmetoder til biomedicinsk videnskab; Specialist portefølje og forskningsprojekt.

Adgangskrav

Typiske adgangskrav

IBMS akkrediteret BSc Honours grad ved 2: 2 eller derover i biomedicinsk videnskab eller anvendt biomedicinsk videnskab; Honours grad ved 2: 2 eller derover i et biologisk fagfag og yderligere undersøgelse som bestemt ved ansøgning til IBMS's registreringsenhed; eller faglig kvalifikation af tilsvarende status.

Yderligere Information

Yderligere krav

Ansøgere bør i øjeblikket ansættes som biomedicinsk videnskabsmand i et NHS patologisk service laboratorium, og ansøgere, der ønsker at gennemføre Specialist Portfolio-modulet, bør holde IBMS-medlemskab.

Gebyrer og finansiering

De studieafgifter, du betaler, bestemmes for det meste af din gebyrstatus. Hvad er min studieafgift status?

Undervisningsgebyrer 2018/19

  • Hjem: £ 5500
  • RUK: £ 5500
  • EU: £ 5500
  • International: £ 12600

Hvis du påbegynder dine studier i september 2018 eller januar 2019, er det de årlige eller modulafgifter, der gælder for varigheden af ​​dit kursus. gebyrer kan dog ændres. For detaljer om hvordan gebyrer kan ændres, læs vores gebyrer og refusionspolitik.

Ekstra omkostninger

Udover kursusafgifter, kan du støde på ekstraomkostninger i løbet af din tid på universitetet.

Stipendier

Vi leverer uddannelse af høj kvalitet til en rimelig pris; som universitetet for det fælles gode, er vi forpligtet til at tilbyde adgang til højere videregående uddannelser for dygtige studerende ved at holde vores studiegebyrer lave og give en generøs stipendiepakke på over 2,5 millioner kroner om året.

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler vedrørende stipendier til rådighed for 2018/19, er du velkommen til at kontakte studienævnets team.

Internationale studentens startdatoer

For nye internationale studerende starter orienteringsbegivenheder den 14. september 2018 . Denne ekstra tid er specielt designet til at hjælpe nye internationale studerende med at bosætte sig i Storbritannien og GCU inden starten af ​​generel studerende induktion og undervisning.

Der vil være en masse sjove og informative aktiviteter, der finder sted i denne periode, herunder campus og byture samt velkomstbegivenheder, hvor du kan møde andre internationale studerende.

Vurderingsmetoder

Vi bruger en bred vifte af lærings- og undervisningsmetoder for at sikre, at du har både den nødvendige viden og forståelse for forretning og ledelse og en portefølje af intellektuelle og personlige færdigheder.

Hvert modul på programmet bruger sin egen lærings-, undervisnings- og evalueringsstrategi for at nå læringsmål. Vurderingsmetoder varierer mellem moduler og kan omfatte usynlige eksamener, klastest, essays, ledelsesrapporter, casestudier, præsentationer og gruppearbejde.

Undervisningsmetoder

De lærings- og undervisningsmetoder, vi bruger til at sikre, at vores program er både fagligt relevant og fagligt udfordrende. Vores tilgang er studentcentreret, praktisk, deltagende og relevant for arbejdsgivernes behov.

Vi har flyttet væk fra den traditionelle lærercentreret indlæring til en mere selvstændig læringsmetode, hvor du opfordres til at udvikle kritiske tænkningskompetencer.

Senest opdateret Jul 2018

Om skolen

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Commu ... Læs mere

The School of Health and Life Sciences, one of three academic schools in GCU, brings together the departments of Life Sciences, Psychology, Social Work and Allied Health Sciences and Nursing and Community Health. Working in partnership with our staff, students and external stakeholders, the School of Health and Life Sciences has created a unifying vision designed to meet the 2020 University Strategy, embedding excellence, engagement and energy into every aspect of school life. Minimer