Læs den officielle beskrivelse

De biomolekylære og biomedicinske videnskaber er udfordrende, krævende entusiastiske, drevne studerende. Selvfølgelig tilbyder disse banebrydende felter også utroligt potentiale for positiv indvirkning - og meningsfuld karriere.

De biomedicinske videnskaber tilbyder håb om at helbrede sygdomme og bedre sundheden og trivsel for mennesker over hele kloden. Hver opdagelse skaber fremtiden. Hvert bidrag fremmer det fælles gode.

GCU er placeret i top 20 i Storbritannien for allieret sundhedsforskning udført på verdens førende standarder (Research Excellence Framework). Vores højt anerkendte MSc Biomolecular og Biomedical Sciences program vil forberede dig med praktiske færdigheder i videnskabelig undersøgelse og en værdifuld videnskabelig viden, der informeres af den nyeste forskning på området.

  • Undersøg mekanismerne for sygdomsudvikling
  • Udforsk cellens og molekylærbiologiens underliggende sygdom
  • Undersøg patofysiologien og molekylære aspekter af medicin
  • Byg praktisk laboratoriefærdigheder

Vi holder karriereorienteret med laboratoriebaserede klasser og Research Project-moduler.

Vores afdeling respekteres for tværfaglig forskning. Vores arbejde har en virkelighed i virkeligheden for at fremme menneskers sundhed. Vi stiller spørgsmål, der betyder noget - og svarer dem. Denne forfølgelse er kernen i alt, hvad vi gør.

Det hurtigt voksende felt inden for biomolekylære og biomedicinske videnskaber tilbyder karrieremuligheder, som både er meningsfyldte og givende. Professionelle har stor efterspørgsel.

Graduate prospekter

GCUs kandidater er konkurrencedygtige kandidater, som arbejdsgiverne værdsætter for deres integritet, viden og færdigheder. Som kandidat til MSc Biomolecular og Biomedical Sciences, vil du være parat til at tage en udfordring og lykkes i enhver rolle du vælger.

Programmet forbereder kandidater til karriere inden for sundhedspleje, medicin, biomedicin, bioteknologi og meget mere. Arbejde i industrien, udføre forskning i den offentlige eller private sektor eller finde en akademisk rolle. Det arbejde, du gør i dette program, vil også forberede dig til at forfølge yderligere studie, såsom en ph.d.

Hvad du vil studere

Biomolekylære studier; Molekylære aspekter af medicin; Cellular and Systems Pathology; Novel Cell-Based Technologies and Therapeutics; Integreret cellebiologi; Anvendt molekylær mikrobiologi; Færdigheder til professionel praksis for biovidenskab og MSc forskningsprojekt.

Download programspecifikationen for en detaljeret oversigt over dens struktur, hvad du vil lære og andre nyttige oplysninger.

Adgangskrav

Typiske adgangskrav

UK Honours grad 2: 2 (eller tilsvarende) i en biomedicinsk eller biologisk videnskab disciplin.

Yderligere Information

Andre faglige og faglige kvalifikationer

Hver ansøgning til GCU behandles individuelt. Hvis du ikke har de typiske akademiske adgangskvalifikationer, men kan demonstrere relevant erhvervserfaring og / eller kreditter fra anerkendte faglige organer, kan du være berettiget til at deltage i dette kursus via universitetets anerkendelse af prior learning-ordningen.

Internationale Pathways

Hvis du ikke opfylder engelskspråklige krav, kan du være berettiget til engelsk til universitetet studieprogram.

engelsk sprog

Faglig IELTS-score på 6,0 (eller tilsvarende) uden element under 5,5.

Gebyrer og finansiering

De studieafgifter, du betaler, bestemmes for det meste af din gebyrstatus. Hvad er min studieafgift status?

Undervisningsgebyrer 2018/19

  • Hjem: £ 5500
  • RUK: £ 5500
  • EU: £ 5500
  • International: £ 12600

Hvis du påbegynder dine studier i september 2018 eller januar 2019, er det de årlige eller modulafgifter, der gælder for varigheden af ​​dit kursus. gebyrer kan dog ændres. For detaljer om hvordan gebyrer kan ændres, læs vores gebyrer og refusionspolitik.

Ekstra omkostninger

Udover kursusafgifter, kan du støde på ekstraomkostninger i løbet af din tid på universitetet.

Stipendier

Vi leverer uddannelse af høj kvalitet til en rimelig pris; som universitetet for det fælles gode, er vi forpligtet til at tilbyde adgang til højere videregående uddannelser for dygtige studerende ved at holde vores studiegebyrer lave og give en generøs stipendiepakke på over 2,5 millioner kroner om året.

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler vedrørende stipendier til rådighed for 2018/19, er du velkommen til at kontakte studienævnets team.

Internationale studentens startdatoer

For nye internationale studerende starter orienteringsbegivenheder den 14. september 2018 . Denne ekstra tid er specielt designet til at hjælpe nye internationale studerende med at bosætte sig i Storbritannien og GCU inden starten af ​​generel studerende induktion og undervisning.

Der vil være en masse sjove og informative aktiviteter, der finder sted i denne periode, herunder campus og byture samt velkomstbegivenheder, hvor du kan møde andre internationale studerende.

Vurderingsmetoder

Vi bruger en bred vifte af lærings- og undervisningsmetoder for at sikre, at du har både den nødvendige viden og forståelse for forretning og ledelse og en portefølje af intellektuelle og personlige færdigheder.

Hvert modul på programmet bruger sin egen lærings-, undervisnings- og evalueringsstrategi for at nå læringsmål. Vurderingsmetoder varierer mellem moduler og kan omfatte usynlige eksamener, klastest, essays, ledelsesrapporter, casestudier, præsentationer og gruppearbejde.

Undervisningsmetoder

De lærings- og undervisningsmetoder, vi bruger til at sikre, at vores program er både fagligt relevant og fagligt udfordrende. Vores tilgang er studentcentreret, praktisk, deltagende og relevant for arbejdsgivernes behov.

Vi har flyttet væk fra den traditionelle lærercentreret indlæring til en mere selvstændig læringsmetode, hvor du opfordres til at udvikle kritiske tænkningskompetencer.

Program undervist i:
Engelsk

Se 44 flere kurser fra Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences »

Senest opdateret July 31, 2018
This course is Campusbaseret
Start Date
Sep. 2019
Duration
1 år
Fuldtid
Price
5,500 GBP
Hjem, RUK og EU-studerende; £ 12600 Internationale studerende
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep. 2019