MSc i brænder, plastisk og rekonstruktiv kirurgi

Generelt

Program beskrivelse

Oversigt

Dette program sigter mod at give kernekendskab og forståelse af rekonstruktiv kirurgi. Programmet hjælper med at udstyre sundhedspersonale og videnskabsmænd med forskningsevnen og oversættelseskunsten, der er nødvendig for klinisk anvendt forskning på dette område.

Adgangskrav

En medicinsk grad (MBBS) eller et minimum af en anden klasse UK bachelorgrad i et beslægtet emne eller en oversøisk kvalifikation af en tilsvarende standard er påkrævet. Derudover kræver oversøiske studerende standardniveauet for færdigheder på engelsk.

Engelsk sprogkrav

Hvis din uddannelse ikke er gennemført på engelsk, vil du blive forventet at bevise et tilstrækkeligt niveau af engelsk færdighed.

Det engelske sprogniveau for dette program er: Standard

Om denne grad

Programmet er designet til at give dig en robust forståelse af det videnskabelige og kliniske forskningsgrundlag. Det vil give de nødvendige overførbare forskningsevner (fx laboratorium, kritisk analyse og syntetisk) og tillade forskere at sætte pris på de kliniske behov og krav hos patienterne, der kræver denne specialitet. En kerneplan indeholder brænder, militær-, hånd- og rekonstruktiv plastikkirurgi giver et unikt indblik i de rekonstruerende patients manglende behov sammen med forskningsmetoder til klinisk og forskningsdataanalyse. Afhængigt af dit valg af valgfrie moduler kan du enten følge en mere videnskabsbaseret rute med tværfaglige emner som nanoteknologi og regenerativ medicin, biomaterialer og anvendelse af stamceller eller kliniske færdigheder moduler som avanceret mikrokirurgi, robotik færdigheder og evidensbaserede systematiske anmeldelser.

Studerende påtager sig moduler til en værdi af 180 point til kandidatuddannelsen.

Programmet består af tre kerne moduler (45 pct.), Tre valgfrie moduler (45 pct.) Og et forskningsprojekt (90 pct.).

Et PG-certifikat (60 point) tilbydes kun i fleksibel / modulær mode, i højst to år. Programmet består af to kerne moduler (30 point) og to valgfrie moduler (30 point).

Obligatoriske moduler

 • Plastiske og rekonstruktive kirurgiske forbrændinger
 • Militær skade og sårheling
 • Forskningsmetodik

Valgfrie moduler

Vælg tre af følgende muligheder:

 • Avancerede kirurgiske færdigheder: Mikrokirurgi
 • Avancerede kirurgiske færdigheder: Robotik
 • Stamceller
 • Anvendt vævsteknik
 • biomaterialer
 • Udførelse af systematiske anmeldelser af interventioner (del 1)
 • Udførelse af systematiske anmeldelser af interventioner (del 2) *
 • Anvendelse af bevis i klinisk praksis
 • Introduktion til evidensbaseret sundhedspleje
 • Randomized Controlled Trials: Design
 • Transplantation Science

* Tilfredsstillende afslutning af del 1 er en forudsætning.

Afhandling / rapport

Et dybtgående (13-15k ordskrift) forskningsprojekt er en integreret del af programmet med mulighed for at undersøge de nyeste projekter og dermed åbne muligheder for yderligere forskning og publikationer.

Undervisning og læring

Programmet leveres gennem en kombination af forelæsninger, øvelser, workshops, praktiske sessioner og gruppediskussioner. Vurderingen sker gennem skriftlig eksamen, kursusarbejde, præsentation, afhandling og viva voce.

Karriere

Etablering af en karriere i operationen bliver meget konkurrencedygtig, og studerende på dette program drage fordel af den nyeste viden og erfaring inden for dette voksende felt. Efter afslutningen finder kandidater, at de er bedre i stand til at finde placeringer på grund af den brede eksponering, de har fået til nye teknologier som nanoteknologi, regenerativ medicin og plastikkirurgi. Denne kandidatuddannelse giver dig også et godt fundament for yderligere forskning enten på MD eller ph.d.-niveau eller for en karriere som kliniker eller sundhedspersonale inden for denne kirurgiske specialitet.

beskæftigelsesegnethed

Denne kandidatuddannelse fokuserer på teoretisk viden sammen med praktisk kirurgisk træning og anvendt forskning. Du kan erhverve tekniske og laboratoriebaserede færdigheder. Netværk er også et af hovedaspekterne af dette program. Konsulent plastikkirurger fra både militære og civile baggrunde præsenterer foredrag, der giver dig adgang til en-til-en-kontakt og en lang række netværksmuligheder.

Hvorfor studere denne grad på UCL?

Dette er det eneste MSc-program i forbrændinger, plastisk og rekonstruktiv kirurgi, der for øjeblikket er tilgængelig og adresserer et nationalt behov.

Klinisk personale, der forpligter sig til at undervise, omfatter kendte konsulenter baseret på Royal Free Hospital og andre specialistcentre.

Operationsafdelingen

Applikationer

Studerende rådes til at ansøge så tidligt som muligt på grund af konkurrence om steder. Dem, der ansøger om stipendiemidler (især udenlandske ansøgere) bør notere ansøgningsfrister.

Tilmeldingsgebyr

Der er et ansøgningsgebyr for dette program på £ 75 for online applikationer og £ 100 for papirapplikationer. Flere detaljer om ansøgningsgebyret findes på www.ucl.ac.uk/prospective-students/graduate/taught/application.

Hvem kan ansøge?

Dette program er rettet mod praktikant plastikkirurger, klinikere, forskere, der ønsker at specialisere sig i plastisk og rekonstruktiv kirurgi og sundhedspersonale.

Senest opdateret Okt 2018

Om skolen

The Division of Surgery and Interventional Science is a collaborative and cross-disciplinary environment where clinicians, engineers, allied health professionals and researchers are constantly strivin ... Læs mere

The Division of Surgery and Interventional Science is a collaborative and cross-disciplinary environment where clinicians, engineers, allied health professionals and researchers are constantly striving for innovative approaches to treatment. Developing highly effective methods which go beyond the boundaries of conventional wisdom and treat each patient as an individual. Minimer