Få en dybdegående forståelse af moderne kræftbiologi, og arbejde på en karriere der vil gøre en forskel.

 • Undersøg de processer, der ligger til grund for udviklingen af malignitet.
 • Udvikle anvendte forskningsteknikker ved hjælp af state-of-the-art laboratoriefaciliteter.
 • Design, udføre og fortolke praktisk arbejde inden for området neoplastisk transformation, diagnose og behandling.
 • Opbyg tilliden til at præsentere dit arbejde for akademiske og professionelle publikum.

Dette kursus giver en stimulerende, udfordrende og fornøjelig oplevelse af at studere kræftbiologi med praktiske anvendelser i forkant af kræftfeltet. Ledet af forskningsaktive kræftbiologer, vil du udvikle en forståelse af patogenesen af ondartet transformation fra cellulært til hele systemniveau, diskutere metoder til diagnose og behandling af patienter.

Kræftbiologi spiller en afgørende og afgørende rolle i sundhedsvæsenet. Dette kursus er designet som svar på efterspørgslen på tværs af brancher for højt kvalificerede forskere.

Komponenterne er i spidsen for moderne videnskab og tiltrækker avanceret forskningsaktivitet. Programmet sigter mod at udforske normale og patologiske celleprocesser, der relaterer disse til kliniske træk, diagnostiske procedurer og reaktioner på terapi i neoplastisk sygdom. Du kan tilpasse din læring ved at vælge en specialitet fra translationel forskning, genomforskning og proteomik og aktuelle laboratorieapplikationer.

Kursusindhold

Obligatoriske moduler

Kræftens kendetegn

Dette modul vil give dig en dybdegående forståelse af kendetegnene for kræft, så du kan relatere disse nøglefunktioner til det biologiske grundlag for neoplastisk sygdom og transformationsprocessen.

Terapeutisk målretning i kræft

I løbet af dette modul vil du gennemgå kendetegnene for kræft og specifikt vurdere, hvordan disse kører frem til den nye generation af målrettede terapier.

Anvendt laboratoriepraksis

Dette modul har til formål at udstyre dig med både praktiske færdigheder og teoretisk viden om laboratoriebaseret forskning og undersøge de vigtige spørgsmål, der gør god laboratoriepraksis.

Avancerede Laboratorie- og Forskningsmetoder

Dette modul bygger den studerendes færdigheder klar til at gennemføre uafhængig forskning. Projektplanlægning vil forberede de studerende til deres forskningsprojekter ved at placere sundhed og sikkerhed, etik osv. Inden for rammerne af deres eget projekt. Praktiske færdigheder, der er nødvendige for forskningsprojektet, vil blive udviklet gennem kursusspecifikke laboratorier, der giver de studerende mulighed for at planlægge et kort arbejdsprogram.

Cellular og Molecular Cancer Basis

Dette modul vil fremhæve vigtigheden af tumormikromiljøets kompleksitet, begreber vil være relateret til din voksende forståelse af tumorvækstmekanismer med vægt på både kræftstamcellen og stokastiske modeller af tumorudvikling.

Forskningsprojekt

Under dette modul arbejder du med en individuel vejleder for at designe og gennemføre et forskningsprojekt. Dette omfatter en kritisk gennemgang af litteraturen, et betydeligt laboratoriearbejde, analyse af data og en vurdering af betydningen og anvendelsen af dit arbejde.

Valgfrie moduler i Semester 1

Cellebiologi

Dette modul har til formål at give en baggrund i cellulære strukturer og processer og undersøge, hvordan dysfunktion fører til sygdom.

Celle og molekylærbiologi

Dette modul har til formål at give en baggrund i molekylær regulering af cellefunktion og undersøge, hvordan dysfunktion fører til sygdom.

Valgfrie moduler i Semester 2

Translational Research

Dette modul giver en baggrund i processen med lægemiddeludvikling, de udfordringer der er forbundet med dette og translationelle eksperimentelle metoder til forudsigelse af respons. Forståelse af teorien om lægemiddeludviklingsprocessen vil blive understøttet ved at udforske eksperimentelle metoder anvendt i laboratoriet for at evaluere effektiviteten af et lægemiddel og hvordan dette er relevant for patientpopulationen.

Genomics and Proteomics

Du vil lære at analysere næste generations sekventeringsdata og proteomics datasæt. Vi vil undersøge en række måder genomik kan identificere genetiske ændringer, der ændrer en organisms egenskaber, især med hensyn til sygdom.

Nuværende laboratorieapplikationer

Formålet med dette modul er at udvikle færdigheder i praktiske laboratorieapplikationer / teknikker som SDS PAGE / Western blotting lab, ELISA, enzymoptimering, PCR og mikrobiologi.

Adgangskrav

En 2: 1 i en relevant honnør grad accepteres normalt som indgangskrav til kurset. Ansøgere med en 2: 2 opfordres også aktivt til at ansøge og vil blive betragtet individuelt. Ansøgere med alternative kvalifikationer med faglig uddannelse eller færdigheder i emner, der er direkte relevante for kurset, vil også blive overvejet.

Hvis engelsk ikke er dit første sprog, skal du have en IELTS-score på 6,0 med mindst 5,5 i alle færdigheder eller en anerkendt tilsvarende. Du kan finde ud af mere om de landespecifikke kvalifikationer, vi accepterer på vores internationale kvalifikationsside.

Levende projekter

Du får mulighed for at gennemføre et 8-ugers undersøgelsesprojekt inden for kræftbiologi-feltet. Dette vil blive tilpasset de aktuelle forskningsinteresser for et akademisk medarbejder inden for det biomolekylære forskningscenter. Projektet vil indeholde en kritisk gennemgang af litteraturen relevant for dit forskningsprojekt, udvikling af et projektforslag, udvikling af forskningsmetoder og analyse, præsentation og fortolkning af eksperimentelle data.

Praktiske færdigheder udvikles gennem hele kurset, og du får erfaring i molekylærbiologi og andre relaterede teknikker som genomics, proteomics og bioinformatics. Alle praktiske klasser ledes af akademiske medarbejdere, hvis forskning inkorporerer de nyeste forskningsteknikker. Forskningsfærdigheder og statistisk analyse udvikles gennem hele programmet og anvendes til relevante kræftbaserede problemer og casestudier.

Fremtidige karriere

Som kandidat kan du starte eller udvikle din karriere inden for kræftbiologi feltet. Dette kan være som forsker inden for sundhedssektoren, farmaceutisk eller bioteknologisk sektor eller inden for akademisk forskning som ph.d.-studerende. De færdigheder, du erhverver gennem kurset, vil også lette fremskridt i en karriere inden for medicinsk salg, videnskabelig skriftlig eller videnskabelig rådgivning.

Dette kursus forbereder dig til en karriere i:

 • forskning inden for sundhedspleje, lægemidler eller bioteknologi
 • akademisk forskning
 • medicinsk salg
 • videnskabelig skrivning
 • rådgivning

Tidligere kandidater fra dette kursus er gået på arbejde for:

 • NHS
 • Folkesundhed England
 • Novartis
 • ThermoFisher Scientific

Udstyr og faciliteter

På dette kursus arbejder du med:

 • industri standard instrumentation
 • en massespektrometrienhed
 • cellekultur og vævstekniske faciliteter
 • flerfarvet flowcytometri
 • en state-of-the-art mikroskopi suite

Varighed og gebyrer

 • Startdatoer: september
 • Varighed: Et år
 • Gebyrer:
  • EU-studerende 2019/20 akademiske år £ 7.200 for kurset
  • Internationale studerende 2019/20 akademiske år £ 13.500 for kurset
 • Frist: Forespørgsel info
Program undervist i:
 • Engelsk

Se 1 flere kurser fra Sheffield Hallam University »

Senest opdateret Juli 23, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
1 år
Fuldtid
Price
7,200 GBP
EU-studerende 2019/20 akademiske år: £ 7.200 for kurset; Internationale studerende 2019/20 akademiske år: £ 13.500 for kurset
Deadline
Kontakt skolen
Request info
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Aug 31, 2020
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Request info

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Request info
End Date
Aug 31, 2020

MSc Cancer Biology - Dr Sarah Haywood-Small

MSc Cancer Biology - student view

MSc Cancer Biology - Professor Malcolm Clench