MSc i ledelse i sundhed og social omsorg (International)

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Dette program er designet til at hjælpe dig med at udvikle sig som en sundhedspersonale. Det vil give dig både de færdigheder og den faglige kvalifikation, du skal ansøge om mere ledende ledelses- og ledelsesstillinger inden for sundhed og social omsorg.

Vores team af erfarne akademikere og praktikere fokuserer på kompetent ledelse og effektiv ledelse, der giver eleverne både klinisk og ledelsesmæssig baggrund de værktøjer, der er nødvendige for at levere serviceforbedring og bæredygtig ændring i sundhed og social omsorg.

Programmet er velegnet til dem, der arbejder i både kliniske og ikke-kliniske roller:

  • De, der allerede arbejder som allierede sundhedsfagfolk, kliniske forskere, sygeplejersker eller læger, der ønsker at forfølge ledelsesmuligheder.
  • Dem, der arbejder inden for sundheds- og socialomsorgen eller frivillig sektor i roller som idriftsættelse, kvalitetsforbedring, klinisk revision eller risikostyring, der søger at tage det næste skridt i deres karriere.

Du får mulighed for at studere med folk fra en række forskellige tjenester og indstillinger. Programmet er designet til at passe ind i travle arbejdsplaner og være så nyttigt som muligt for både dig selv og din arbejdsgiver; vi kombinerer undersøgelse og vurdering af teori sammen med dens anvendelse inden for en arbejdsindstilling.

Vi tilbyder også en UK-fokuseret version af programmet. Studerende er i stand til at påtage sig enten MSc Leadership i Sundhed og Social Care eller MSc Leadership in Health and Social Care (International) på helt eller deltid; Men internationale studerende skal studere fuldtidsversionen.

Adgangskrav

Universitetet bifalder ansøgninger fra alle potentielle studerende uanset deres tidligere erfaring: Tilbud laves efter detaljeret overvejelse af hver enkelt ansøgning.

Beslutningen om at tilbyde et sted er baseret på vores vurdering af kandidatens potentiale til at drage fordel af deres studier og deres evne til at lykkes i dette særlige program. Mens du normalt vil have en første eller professionel kvalifikation, vil vi overveje din ansøgning, hvis du ikke har en sådan kvalifikation, men har passende erhvervserfaring.

Yderligere adgangskrav

  • Anerkendt engelsk kvalifikation, for eksempel GCSE engelsk klasse AC

Engelsk sprogkrav

  • IELTS 6,0 med 5,5 i hver deltest

Hvis du ikke opfylder IELTS kravet, kan du tage en University of Bradford præ-sessional engelsk kursus.

Hvad du vil studere

MSc Leadership in Health & Social Care (International) -programmet består af 4 x 30-kredit moduler:

  • Ledelse inden for sundhed og socialpleje
  • Managing People in Health and Social Care
  • Forståelse af sundhed og social pleje gennem politik og strategi
  • Førende forandring og serviceforbedring inden for sundhed og social pleje

En endelig fase 60-kredit Extended Literature Review med et klart internationalt fokus er også påkrævet.

Du kan tilmelde dig PG Certifikat, PG Diploma eller MSc Præmier i Ledelse i Sundhed og Sociale Sygdomme.

For Postgraduate Certificates er modulet Health and Social Care Leadership et kernemodul, men du kan derefter vælge et modul fra de tre tilgængelige for at udgøre dit certifikatpris. Det betyder, at du kan koncentrere dig om strategi og forretningsplanlægning, styring af mennesker eller ledende forandrings- og serviceforbedringsprojekter, som passer bedst til dig og din organisation.

Postgraduate Certificates kan tages alene eller gå mod diplom eller MSc priser.

Læring og vurdering

Disse programmer kombinerer undersøgelse og vurdering af teori sammen med dens anvendelse inden for en arbejdsindstilling.

Undersøgelsen er gennem en blandet læring tilgang; 4 dages deltagelse på campus for hvert modul (2 blokke på 2 dage); et virtuelt læringsmiljø til støtte for privat studie løbende vejledningstjeneste.

Vurdering af programmet omfatter praktisk anvendelse af færdigheder og viden, demonstrerer en teoretisk forståelse og giver dig mulighed for at vokse i tillid.

Karrierestøtte

Universitetet er forpligtet til at hjælpe eleverne med at udvikle og forbedre beskæftigelsesegnetheden, og dette er en integreret del af mange programmer. Specialunderstøttelse er tilgængelig i hele kurset fra Career and Employability Services, herunder hjælp til at finde deltidsarbejde under studietid, placeringer, feriearbejde og kandidat ledige stillinger. Studerende opfordres til at få adgang til denne støtte på et tidligt stadium og at bruge de omfattende ressourcer på Karrierewebstedet.

Diskutere muligheder med specialrådgivere hjælper med at afklare planer ved at udforske muligheder og raffineringskompetencer i jobjagt. I de fleste af vores programmer er der direkte input fra Career Development Advisers til læseplanen eller gennem særligt arrangerede workshops.

Karriereudsigter

Programmet er rettet mod håbende sundhedspersonale, der ønsker at ansøge om ledelses- og ledelsesstillinger inden for sundheds- og socialpleje samt dem, der allerede arbejder som allierede sundhedspersonale, kliniske forskere, sygeplejersker eller læger.

Kurset er også velegnet til dem, der arbejder i en række ikke-kliniske roller, f.eks. Kommissærer, kvalitetsforbedringsledere, kliniske revisorer, risikostyring, teamledere, socialarbejdere, patientforkæmpere eller i den frivillige sektor.

Dette kursus har gjort det muligt for tidligere kandidater at gå videre til mere ledende roller inden for deres organisationer, samt udstationeringer til nationale organer.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are ... Læs mere

At the University of Bradford, you’ll benefit from - and be a part of – teaching and research that harnesses technology for the good of society. You’ll learn from academic and industry experts who are shaping the future of their sectors in world-class facilities. We’ve invested millions of pounds in high-tech learning environments, such as our motion capture studio and new School of Management facilities. During your time with us, you can become the very best version of yourself. The University is a place where you can expand your mind and make lifelong friends; where you can grow, learn, experience. Where you can belong, and where we support you every step of the way. Minimer