Oversigt

Vores kursus bygger på ekspertise hos forskere og kliniske psykologer for at give dig en unik uddannelse i grundlaget for og aktuelle spørgsmål i psykologien i mental sundhed. Det er en ideel mulighed for dem, der ønsker at fortsætte med at studere til en ph.d. i psykologi eller doktorgrad i klinisk psykologi, samt fagfolk, der arbejder med børn og voksne. Det er en af ​​de eneste MSc kurser i Storbritannien, hvor du vil blive undervist af kliniske psykologer. Vores elever fortæller os, at de finder undervisning og tilsyns kontakt med klinikere at være en vigtig styrke.

Du vil studere avancerede moduler i grundlaget for voksen mental sundhed, aktuelle spørgsmål i psykologisk sundhedspleje og et modul efter eget valg fra områderne udviklings psykopatologi, evolution og adfærd eller socialpsykologi. Du vil også lære avancerede kvantitative og kvalitative forskningsmetoder og gennemføre en afhandling under ledelse af et akademisk medarbejder og en klinisk psykolog.

På Dundee vil du drage fordel af dedikerede MSc sociale og studieområder, et aktivt studiefællesskab, og vil blive undervist af akademiske medarbejdere i spidsen for psykologisk forskning og kliniske psykologer, der arbejder inden for specialiteter, herunder retsmedicin, barn og unge, spiseforstyrrelser, læringsproblemer , afhængighed, primær pleje, ældre voksen og sundhedspsykologi. Du vil få adgang til topmoderne forskningsudstyr til fx sporing af øjenbevægelser for at måle opmærksomhed, måle hjerneaktivitet eller foretage undersøgelser og observationsstudier.

Vi er en lille venlig afdeling, der tilbyder fokuseret undervisning og forskning i psykologi. Det betyder, at vi lærer vores studerende at kende og kan give dem den individuelle støtte, de har brug for gennem deres studier. Dette fremgår af, at vi er klassificeret i top 10% af psykologiafdelingerne i Storbritannien for studerende tilfredshed (National Student Survey 2016).

Vi er også placeret i Samfundsvidenskabens Skole, som giver dig mulighed for at mødes og socialisere med studerende fra andre discipliner (fx business, geografi, lov, politik og økonomi) og til at deltage i seminarer uden for psykologi. Dette vil give dig mulighed for at placere din læring i en bredere social sammenhæng, samt at netværk og skabe kontakter på tværs af discipliner.

57382_mental-health-2019924__340.jpg

Hvordan vil du blive undervist

Alle vores vurderinger er kurser-baserede, herunder essays, præsentationer, gruppearbejde og et forskningsprojekt.

 • foredrag
 • workshops
 • selvstudier
 • taler af inviterede højttalere

Kernemoduler

 • PY50429 - Grundlag for voksen mental sundhed
 • PY50432 - Aktuelle problemer i psykologisk sundhedspleje
 • PY51001 - Forskningsfonde
 • PY51002 - Kvalitative forskningsmetoder
 • PY52004 - Forskningsafhandling
 • PY52007 - Avancerede kvantitative metoder

Avancerede moduler

Et avanceret modul, typisk fra

 • PY50418 - Udviklingspsykopatologi
 • PY50434 - Evolution og adfærd
 • PY50436 - Samfund, sind og sundhed

Karriere

En avanceret forståelse af psykologisk sundhedspleje og psykologien i mental sundhed udgør et fundament for dem, der ønsker at ansøge om ph.d. i psykologisk forskning eller for en doktorgrad i klinisk psykologi.

Adgangskrav

Du bør holde eller forventer at holde en første eller anden klasse (normalt øverste anden klasse) æresbevisning grad i psykologi, der giver berettigelse til Graduate Medlemskab af British Psychological Society. Alle ansøgere vil blive vurderet og godkendt af kursusdirektøren og cand.sc. studienævnet.

Engelsk sprogkrav

IELTS I alt 6.5

 • Lytte 6.0
 • Læsning 6,0
 • Skrivning 6,0
 • Tale 6,0

Engelsk sprog programmer

Vi tilbyder Pre-Sessional og Foundation Program (s) hele året. Disse er designet til at forberede dig til universitetsstudiet i Storbritannien, når du endnu ikke har opfyldt sprogkravene for direkte adgang til et uddannelsesprogram.

Om Dundee

Fantastisk kultur, smukke landskaber og berømt venlige mennesker .... Skotland har lidenskab og innovation i sit hjerte, og det er bare nogle af grundene til, at det er et fantastisk sted at bo og studere.

Dundee ligger på bredden af ​​floden Tay på østkyst af Skotland. Det ses regelmæssigt i toppen af ​​'livskvalitetsundersøgelser' i Storbritannien - der byder på alt, hvad der er godt om bylivet, men at være venligt, kompakt og let at navigere.

Wall Street Journal hed Dundee som en af ​​deres ti varme destinationer for 2018.

Dundees befolkning er omkring 150.000. Med elever, der udgør 1 ud af befolkningen, er vores by rettet mod elevlivet.

Vores campus ligger lige i hjertet af Dundee's pulserende og sjove West End, med butikker, caféer og restauranter lige uden for døren.

"Skotske folk er hyggelige og venlige. Jeg kan huske den første dag jeg ankom, den fyr, der skulle møde mig, var ikke der endnu. Taxachaufføren faldt mig af, jeg bankede på døren og han var ikke der, så jeg ventede udenfor. Nogen kom og spurgte, om jeg var okay og inviterede mig ind, mens jeg ventede. Han hilste mig velkommen og gav mig mad og drikke, så jeg begyndte at elske befolkningen i Dundee og Skotland fra den første dag jeg kom. " Willy William Mrema er fra Tanzania og studerer MSc Geoteknisk Engineering.

Program undervist i:
Engelsk
University of Dundee - School of Social Sciences
Senest opdateret November 21, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
12 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
7,950 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Aug 31, 2020
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Aug 31, 2020