MSc kræftrehabilitering

Generelt

Program beskrivelse

Kursusoversigt

Én ud af to mennesker i Storbritannien vil udvikle kræft i løbet af deres liv. Efterhånden som kræftbehandlingen fortsætter med at forbedre sig, overlever flere patienter og gennemfører rehabiliterende terapier for at hjælpe med bedring. Dette program giver postgraduate uddannelse og uddannelse for nuværende sundhedspersonale og dem, der håber at arbejde i det udviklende felt.

Når du studerer dette kursus på Hull, vil du nyde stærke bånd til mange samfund og arbejdsgivere inden for sundhedsområdet. Disse giver fremragende muligheder for arbejdspladser til at anvende dine færdigheder i reelle omgivelser. Universitetet samarbejder med City Healthcare Partnership, der kører rehabiliteringsprogrammer i Hull og East Riding. Du har mulighed for at deltage i en større forskningsundersøgelse, offentliggøre i fagfællebedømte tidsskrifter og hjælpe med at udvikle en evidensbase for disciplinen med kræftrehabilitering i Storbritannien

Hvad du vil studere

Kernemoduler

Alle moduler afhænger af tilgængelighed, og denne liste kan ændres når som helst.

  • Kræft og modificerbare risici
  • Forskningsmetoder
  • Det væsentlige ved træningsrehabilitering
  • Psykologi for sundhed og sygdom
  • Professionel praksis og klinisk placering
  • Klinisk træningstest, recept og programmering
  • Forskningsundersøgelse

122483_photo-1526256262350-7da7584cf5eb.jpgMarcelo Leal / Unsplash

Dine fremtidsudsigter

Beskæftigelsesegnethed er et centralt fokus i dette program. Du får den teori og praksis viden, der er relevant for disciplinen og muligheden for at anvende den videnskabelige viden, der er opnået i det virkelige liv.

Der er i øjeblikket ingen andre MSc Cancer Rehabilitation kurser i England. Med de unikke muligheder, dette program tilbyder, vil du være foran kurven i et hurtigt udviklende område efter eksamen.

Potentielle fremtidige karrierer kan omfatte rehabiliterings- og træningsfysiolog i NHS eller privat sundhedsvæsen, livsstilsrådgiver, personlig træner og personalet i videregående uddannelser og videreuddannelse.

Udforsk den virtuelle rundvisning

https://virtualtour.hull.ac.uk/take-a-look-around/area-of-interest/choose-your-subject/sport-health-and-excercise-science

Adgangskrav

Mindst en 2,2 honours-grad eller international ækvivalent i et relevant emne (sport og træningsvidenskab, sygepleje, sportsterapi, fysioterapi, folkesundhed eller medicin). Når du starter programmet, administrerer skolen en forbedret Disclosure and Barring Service (DBS) -check på dine vegne. En vellykket forbedret DBS-kontrol kræves for at du skal kunne deltage i en klinisk placering, der udgør en obligatorisk del af andet semester. Du skal derfor kun ansøge om dette program, hvis du er sikker på, at din forbedrede DBS-check vil være tilfredsstillende og med den viden, at du ikke vil være i stand til at gennemføre programmet, hvis det ikke er tilfældet.

Internationale studerende

Hvis du har brug for et Tier 4-studerende visum for at studere, eller hvis dit første sprog ikke er engelsk, skal du fremlægge acceptabelt bevis for dit engelsksprogede niveau.

Dette kursus kræver akademisk IELTS 6.5 samlet, med 6,0 i hver færdighed.

Hvis din engelsk i øjeblikket ikke når universitetets krævede standard for dette program, kan du være interesseret i et af vores engelskkurser.

Hvis du ønsker mere information om dette program fra University of Hull bedes du udfylde formularen og læse vores privatlivspolitik.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with ... Læs mere

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with thousands of people from across the world. Minimer