close

Filtre

Se resultater

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Master of Science grader er postgraduate akademiske programmer tildeles studerende med fokus på den videnskabelige undersøgelse af et givet emne. Programmet tager normalt mellem en og tre år at gennemføre efter at tjene en Bachelor of Science. Hvad er en MSc i Food Science? Målet med programmet er at udstyre de studerende med en grundlæggende forståelse for de fysiske, kemiske, adfærdsm… Læs mere

Master of Science grader er postgraduate akademiske programmer tildeles studerende med fokus på den videnskabelige undersøgelse af et givet emne. Programmet tager normalt mellem en og tre år at gennemføre efter at tjene en Bachelor of Science.

Hvad er en MSc i Food Science? Målet med programmet er at udstyre de studerende med en grundlæggende forståelse for de fysiske, kemiske, adfærdsmæssige og biologiske videnskab bag at bevare, behandling, evaluering, udnytte, og inspektion mad for det offentlige forbrug. Kurser kan variere mellem universiteter, men de fleste centrale klasser omfatter forarbejdning af fødevarer, kemiske og fysiske ændringer i fødevarer, industriel mikrobiologi, mad kemi og biokemi, mad sensorisk videnskab, og funktionelle aktiviteter og interaktioner.

Fordele for studerende tjener en Master of Science omfatter større adgang til mulighederne i branchen af ​​undersøgelsen, forbedrede kommunikationsevner, øget job ansvar og løn, og langsigtede netværksmuligheder med alumner og kammerater.

Omkostningerne ved at tjene en Master of Science varierer afhængigt af placeringen af ​​skolen og programmet længde. Eleverne opfordres til at tjekke med enkelte universiteter til at bestemme indskrivningsgebyrer og omkostninger forventninger.
Kandidater af programmet kan finde en omfattende vifte af karrieremuligheder inden for fødevareindustrien i områder som forskning og udvikling, kvalitetskontrol, salg og markedsføring, produktion, den akademiske verden, eller international regering. Potentielle karrieremuligheder omfatter biokemiker, fødevaresikkerhed inspektør, embedsmand sundhed, mad videnskabsmand, kvalitetssikring manager, mad toksikolog, mad videnskabsmand, videnskabelig forsker, teknologi udvikler, naturlige produkter forsker, og fabrikschef.Nogle fødevarer naturvidenskabelige kandidater vælger at fremme deres uddannelse og deltage medicinsk, jura eller dental skole.

Mange praktiske og fleksible internationale muligheder findes for Master of Science-programmer på campus og online. De fleste universiteter tilbyder hel- og deltidsansatte klasser i fjernundervisning moduler til at rumme travle fagfolk. For at komme i gang, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Sheffield Hallam University
Sheffield , Det Forenede Kongerige

Denne mad- og ernæringsvidenskab fra Sheffield Hallam University hjælper dig med at få de færdigheder og viden, du har brug for til en karriere inden for mad- og ernæringsvide ... +

Denne mad- og ernæringsvidenskab fra Sheffield Hallam University hjælper dig med at få de færdigheder og viden, du har brug for til en karriere inden for mad- og ernæringsvidenskab - samtidig med at du får reel industrierfaring. MSc Food and Nutritional Science giver dig mulighed for at fremme dine eksisterende relevante kvalifikationer og specialisere dig i området. Du bruger praktiske teknikker og studerer mad og ernæring i dybden og forbereder dig på en god karriere. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
Sep 2020
på universitet
 
Lithuanian University of Health Sciences
Kaunas , Litauen

Masterprogrammet Food Sciences sigter mod at uddanne kvalificerede fagfolk, der er i stand til at bruge fødevareforskningsresultater på fødevarefabrikker og udvikle nye produk ... +

Masterprogrammet Food Sciences sigter mod at uddanne kvalificerede fagfolk, der er i stand til at bruge fødevareforskningsresultater på fødevarefabrikker og udvikle nye produkter, der opfylder kundernes krav og opfylder deres behov for sund ernæring. Desuden får kandidater kompetencer inden for human resource management, organisering af produktionsprocessen og tillid til hurtig selvjustering til kontinuerligt ændring af markedet. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
Sep 2021
15 Jun 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her