HEALTHCARESTUDIES

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Master of Science grader er postgraduate akademiske programmer tildeles studerende med fokus på den videnskabelige undersøgelse af et givet emne. Programmet tager normalt mellem en og tre år at gennemføre efter at tjene en Bachelor of Science.

Hvad er en MSc i Food Science? Målet med programmet er at udstyre de studerende med en grundlæggende forståelse for de fysiske, kemiske, adfærdsmæssige og biologiske videnskab bag at bevare, behandling, evaluering, udnytte, og inspektion mad for det offentlige forbrug. Kurser kan variere mellem universiteter, men de fleste centrale klasser omfatter forarbejdning af fødevarer, kemiske og fysiske ændringer i fødevarer, industriel mikrobiologi, mad kemi og biokemi, mad sensorisk videnskab, og funktionelle aktiviteter og interaktioner.

Fordele for studerende tjener en Master of Science omfatter større adgang til mulighederne i branchen af ​​undersøgelsen, forbedrede kommunikationsevner, øget job ansvar og løn, og langsigtede netværksmuligheder med alumner og kammerater.

Omkostningerne ved at tjene en Master of Science varierer afhængigt af placeringen af ​​skolen og programmet længde. Eleverne opfordres til at tjekke med enkelte universiteter til at bestemme indskrivningsgebyrer og omkostninger forventninger.
Kandidater af programmet kan finde en omfattende vifte af karrieremuligheder inden for fødevareindustrien i områder som forskning og udvikling, kvalitetskontrol, salg og markedsføring, produktion, den akademiske verden, eller international regering. Potentielle karrieremuligheder omfatter biokemiker, fødevaresikkerhed inspektør, embedsmand sundhed, mad videnskabsmand, kvalitetssikring manager, mad toksikolog, mad videnskabsmand, videnskabelig forsker, teknologi udvikler, naturlige produkter forsker, og fabrikschef.Nogle fødevarer naturvidenskabelige kandidater vælger at fremme deres uddannelse og deltage medicinsk, jura eller dental skole.

Mange praktiske og fleksible internationale muligheder findes for Master of Science-programmer på campus og online. De fleste universiteter tilbyder hel- og deltidsansatte klasser i fjernundervisning moduler til at rumme travle fagfolk. For at komme i gang, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

2 Resultater i Fødevarevidenskab Filter

MSc Food and Nutrition Sciences (med erhvervserfaring)

Sheffield Hallam University
MSc
Sep 2020
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Denne mad- og ernæringsvidenskab fra Sheffield Hallam University hjælper dig med at få de færdigheder og viden, du har brug for til en karriere inden for mad- og ernæringsvide ...

Læs mere

Master of Science i madvidenskab

Lithuanian University of Health Sciences
MSc
Sep 2021
<
Fuldtid
<
2 år
15 Jun 2021
Engelsk
på universitet

Masterprogrammet Food Sciences sigter mod at uddanne kvalificerede fagfolk, der er i stand til at bruge fødevareforskningsresultater på fødevarefabrikker og udvikle nye produk ...

Læs mere