HEALTHCARESTUDIES

De bedste universiteter og handelshøjskoler i Gambia

En Master of Science er et avanceret program for undersøgelse, der kan optjenes i omkring to år. Mange skoler tilbyder online eller deltid MSc programmer, så travle elever kan fortsætte deres uddannelse på en måde, der er bekvemt for dem.

På tværs af Atlanten, har diskussionen om online kurser og deres potentiale til at omstrukturere højere uddannelse raset i nogen tid. Kurserne er struktureret som ugentlige online-konferencer, kommunikation med kurset vejleder og andre elever foregår i et virtuelt læringsmiljø. Den online kurser er beregnet til at passe omkring din kalender, du får adgang til kurset, når det er egnet til dig.

En ekstrem mangel på ressourcer kombineret med en dårlig økonomisk situation har gjort Gambia et dårligt valg for dem, der søger en grad i videregående uddannelse. Om antallet af uddannede Gambians er stigende, er det stadig langt lavere end det internationale gennemsnit.

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Gambia, . Spar tid, Find informasjon og kontakt skolerne med bare 3 klik her.

1 Resultater i Kandidat, Gambia, Online Filter

Msc i international folkesundhed / global sundhed

EUCLID (Euclid University)
MSc
<
Fuldtid
<
Deltid
<
12&nbsp;-&nbsp;36 måneder
Engelsk
Online

Den eneste kandidatuddannelse på dette område, der tilbydes af en international mellemstatslig organisation.

Læs mere