Find de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

Healthcare Technology

Studerende, der har afsluttet deres bachelor-grader har mulighed for at fortsætte med at studere og tjene en kandidatgrad. Det giver dem mulighed for at være langt mere parat, når du indtaster en karriere og for at springe lige ind i en mere fremskudt position. Derudover nogle jobs er kun tilgængelige for graduate skoleelever.

Hvad er en MSc i Medical Technology? Fagfolk på det medicinske område er stærkt afhængige af moderne teknologi med succes behandle, diagnosticere, og omsorg for patienterne. Ved at studere medicinsk teknologi, vil du blive forberede en karriere som tekniker, forsker eller teknolog. Fordi der er mange forskellige områder, som hver kræver en anden specialisering, der er mange måder studerende kan vælge at skræddersy deres studier. Mulige kurser omfatter mikrobiologi, biokemi, klinisk teknikker, immunologi, molekylær biologi, og epidemiologi.

Feltet af medicinsk teknologi er en avanceret fokusområde, hvilket betyder at færdiggøre en omfattende uddannelse på dette område gør eleverne meget efterspurgt. Kandidater er i stand til at trives i en tilfredsstillende karriere på det medicinske område.

Før du tilmelder dig i et program, er det klogt at lære så meget som du kan om de tilhørende gebyrer på forhånd. Skolen, program og land, som du vælger at studere i alle vil hjælpe med at bestemme undervisning og andre gebyrer. Tag alle disse elementer i betragtning, når du foretager din beslutning.

Den mest almindelige karriere for dem, der tjener en MSc i Medical Technology er teknolog. Disse fagfolk arbejde i medicinske laboratorier og udvikle og afprøve de maskiner, læger og andet sundhedspersonale bruger hver dag. Dette felt vokser hurtigt, og eksperter bliver mere og mere ønskeligt. Alternativt er det muligt at blive en tekniker og bruge disse maskiner samtidig med at øve medicin.

Til at begynde en karriere inden for medicinsk teknologi, find det bedste program til dig. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Master of Science in Management of Health Informatics and Analytics

The Milken Institute School of Public Health
Online Fuldtid September 2019 USA Washington

[+]

Med vores state-of-the-art online platform vil du:

Engagere med GW fakultet fra hvor som helst med en internetforbindelse. Deltag i live, ansigt til ansigt klasser hver uge. Deltag i klassesessioner med et 12: 1-forhold mellem elev og fakultet.

GRE scorer er ikke nødvendige for optagelse. Kandidater er berettiget til at deltage i PMP® certificeringstestning.

Fordele Vores fremtrædende og godt forbundne fakultetsledere fremmer faglige relationer mellem studerende og sundhedsplejeorganisationer i Washington, DC og over hele verden. GWs store og aktive alumni netværk opfordrer også til mentorordninger, netværksmuligheder og faglig udvikling efter eksamen. GRE scorer er ikke nødvendige for optagelse. Studerende skal have mindst tre års erfaring inden for sundhedspleje, som forbereder dem til at bringe reelle sundhedsmæssige udfordringer i klasseværelset, hvor de lærer af og samarbejder med fagfolk. [-]

Master of Science i Sundhedsinformatik (MSHI)

University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions
på universitet Fuldtid 2 år January 2019 USA San Francisco

USF's Master of Science i Health Informatics-programmet er fokuseret på uddannelse af den næste generation af informatikere inden for området viden og viden om sundhedsdataanalyse. Sundhedspleje og tekniske fagfolk lærer alt fra det grundlæggende til programmering til avancerede statistiske og maskinelle læringsmetoder i interprofessionelle, projektbaserede klasseværelser. [+]

The Art and Science of Health Data Analytics USF 's

Sundhedsinformatik bruger matematiske, videnskabelige, teknologiske, heuristiske og kognitive metoder til modellering og løsning af komplekse og heterogene problemer. Studerende, der går gennem programmet for sundhedsinformatik, vil udvikle en forståelse for, hvordan informationer (meningsfulde data) omdannes til viden (begrundet overbevisning) og være i stand til at udvikle teorier om yderligere biomedicinsk forskning og forbedring af sundhedsleveringssystemer.

Programfunktioner og højdepunkter

Studieordningen består af 36 enheder og kan afsluttes i så lidt som et (1) år ved kandidatstuderende på fuld tid. Kandidater med krævende karriere og personlige forpligtelser kan færdiggøre programmet i deres eget tempo, typisk mellem to og tre år.... [-]


Msc i nanoteknologi og regenerativ medicin

University College London (UCL) - Division of Surgery & Interventional Science
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 5 år September 2019 Det Forenede Kongerige London + 1 mere

Nanoteknologi og regenerativ medicin er hurtigt voksende felter med potentialet til at revolutionere moderne medicin. Dette tværfaglige program giver eleverne en robust videnskabelig forståelse på disse områder kombineret med et praktisk praktisk og translationelt fokus. [+]

Oversigt

Nanoteknologi og regenerativ medicin er hurtigt voksende felter med potentialet til at revolutionere moderne medicin. Dette tværfaglige program giver eleverne en robust videnskabelig forståelse på disse områder kombineret med et praktisk praktisk og translationelt fokus.

Adgangskrav

Mindst en anden klasse britisk bachelorgrad i et videnskab / ingeniørfag eller en lægeuddannelse eller en oversøisk kvalifikation af en tilsvarende standard. Forskningserfaring vil også blive taget i betragtning.

Engelsk sprogkrav

Hvis din uddannelse ikke er gennemført på engelsk, vil du blive forventet at bevise et tilstrækkeligt niveau af engelsk færdighed.

Det engelske sprogniveau for dette program er: Standard... [-]


Master of Science in Health Informatics

New England College
på universitet Fuldtid Deltid September 2019 USA Henniker USA Online + 1 mere

New England College's magister i videnskab inden for sundhedsinformatik er et 36-kredit-program baseret på de videnområder og standarder, som Kommissionen har oprettet for akkreditering af sundhedsinformatik og informationsstyringsuddannelse (CAHIIM). [+]

New England College's magister i videnskab inden for sundhedsinformatik er et 36-kredit-program baseret på de videnområder og standarder, som Kommissionen har oprettet for akkreditering af sundhedsinformatik og informationsstyringsuddannelse (CAHIIM).

Learning Outcomes [-]

MSc i farmakologi og bioteknologi

Sheffield Hallam University
på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Det Forenede Kongerige Sheffield

Dette kursus giver dig mulighed for at få et grundlæggende kendskab til hvordan narkotika virker på molekylært og cellulært niveau, og hvordan bioteknologiske teknikker bruges til at producere nye lægemidler. Dette er den eneste kandidatuddannelse i Storbritannien, der kombinerer fagområderne Farmakologi og Bioteknologi. Formålet med kurset er at give dig et solidt videngrundlag for at forstå de grundlæggende aspekter af disse to særskilte områder med særlig henvisning til den molekylære mekanisme for lægemiddelhandlinger eller til bioteknologiske applikationer for sygdomme. [+]

Dette kursus giver dig mulighed for at få et grundlæggende kendskab til hvordan narkotika virker på molekylært og cellulært niveau, og hvordan bioteknologiske teknikker bruges til at producere nye lægemidler.

Dette er den eneste kandidatuddannelse i Storbritannien, der kombinerer fagområderne Farmakologi og Bioteknologi. Formålet med kurset er at give dig et solidt videngrundlag for at forstå de grundlæggende aspekter af disse to særskilte områder med særlig henvisning til den molekylære mekanisme for lægemiddelhandlinger eller til bioteknologiske applikationer for sygdomme.

Kurset giver dig

up-to-date viden om cellulær og molekylær patologi af forskellige humane sygdommegrundlaget for terapeutiske rationaler til behandling af sygdomme og deres udviklingen avanceret forståelse af rekombinant DNA teknologi og hvordan den bruges til at producere lægemidlererfaring med de nyeste praktiske teknikker, såsom cellekultur, kvantitativ PCR-analyse, kloning, western blotting og analytiske teknikker såsom HPLC og massespektrometride overførbare og forskningsfærdigheder, der gør det muligt for dig at fortsætte med at udvikle din viden og forbedre dit beskæftigelsespotentiale.... [-]

Master of Science "teknisk læge"

Furtwangen University
på universitet Fuldtid 3 - 4 semestre October 2019 Tyskland Villingen-Schwenningen

I en verden, hvor kompleksiteten af ​​de teknologiske stigninger i medicin, vil Teknisk Læge (M.Sc.) omdefinere grænsefladen mellem læger og ingeniører! [+]

I en verden, hvor kompleksiteten af ​​de teknologiske stigninger i medicin, vil Teknisk Læge (M.Sc.) omdefinere grænsefladen mellem læger og ingeniører!

Den tekniske Læge (M.Sc.) vil arbejde i sine aktiviteter tæt på patienten.

Kurset "Tekniske Læge" (M.Sc.) (tekniske specialister) reagerer på besætte med omfattende medicinsk og teknisk baggrund, grænsefladen mellem læge og ingeniør som "Teknisk Læge" (tekniske specialister) til det stigende behov. Den tværfaglige orientering af programmet giver mulighed for en alsidig indsigt i innovative teknologier, nye metoder og apparater af teknisk medicin i et solidt kendskab til den tekniske og medicinske baggrund.... [-]


Master of Science i ingeniørfysik - biomedicinsk teknik

University of Central Oklahoma
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 USA Edmond

Denne hovedform er udformet således, at dets kandidater kan komme ind i industrien / regeringen som praktiserende ingeniører eller forfølge forsknings- og undervisningskarrierer med offentlige og / eller akademiske institutioner. Hovedingen giver også avanceret studie inden for biomedicinsk teknik med vægt på biomedicinsk instrumentering, biomekanik og medicinsk billeddannelse, for studerende, der har til hensigt at forfølge en ph.d. grad i biomedicinsk teknik eller relaterede felter. [+]

Denne hovedform er udformet således, at dets kandidater kan komme ind i industrien / regeringen som praktiserende ingeniører eller forfølge forsknings- og undervisningskarrierer med offentlige og / eller akademiske institutioner. Hovedingen giver også avanceret studie inden for biomedicinsk teknik med vægt på biomedicinsk instrumentering, biomekanik og medicinsk billeddannelse, for studerende, der har til hensigt at forfølge en ph.d. grad i biomedicinsk teknik eller relaterede felter.

For yderligere information om MSc i ingeniørfysik, klik her .

Afgangskrav

Den studerende kan vælge enten ikke-afhandlingen eller afhandlingen. Afhandlingsopsætningen kræver indsendelse og offentlig forsvar af en acceptabel afhandling baseret på uafhængige forskningsaktiviteter.... [-]


Kandidatuddannelsen i biomedicinsk videnskab: Molekylærbioteknologi og Diagnostik

University of Turku
på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Turku

Kandidatuddannelsen i biomedicinsk videnskab - molekylærbioteknologi og diagnostik specialisering spor vil udstyre dig til en karriere inden for det spændende felt inden for bioteknologi og translationel forskning. [+]

masters.utu.fi

MASTER DET EXCITIVE FIELD OF BIOTECHNOLOGY!

Kandidatuddannelsen i biomedicinsk videnskab - molekylærbioteknologi og diagnostik specialisering spor vil udstyre dig til en karriere inden for det spændende felt inden for bioteknologi og translationel forskning.

Her får du omfattende teoretisk og praktisk ekspertise om centrale begreber og teknikker i moderne molekylærbioteknologi og diagnostik.

Du vil også lære at anvende den erhvervede viden i praksis til udvikling af nye værktøjer og metoder til detektionsmolekylære stoffer. Uddannelsen er fokuseret på nøgle teknologier diagnostik og molekylærbiologi med muligheder for at anvende denne viden både til medicinske og andre områder af diagnostik.... [-]


MSc i biomedicinsk teknik

Eindhoven University of Technology
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Holland Eindhoven

Biomedicinsk teknik er en forholdsvis ny disciplin, der er up-and-coming. Moderne teknologi er blevet en uløselig del af medicin og sundhedspleje. Det betyder, at der er et stigende behov på både teknologiske og sundhedssektoren side for folk med en forståelse af stadig mere komplekse biomedicinske problemer. [+]

Biomedicinsk teknik er en forholdsvis ny disciplin, der er up-and-coming. Moderne teknologi er blevet en uløselig del af medicin og sundhedspleje. Det betyder, at der er et stigende behov på både teknologiske og sundhedssektoren side for folk med en forståelse af stadig mere komplekse biomedicinske problemer.

Profil af den biomedicinske ingeniør

Biomedicinske ingeniører er specialiseret i at løse teknologiske problemer, der kræver en forståelse af, hvordan den menneskelige krop fungerer. De kombinerer en viden om de syntetiske og analytiske metoder i fysik og kemi, beregningsmetoder for matematik, og måle- og kontrolsystemer elektroteknik med en grundig medicinsk og biologisk fundament.... [-]


Master of Biomedical Engineering (Leuven)

KU Leuven: Faculty of Engineering Science
på universitet Fuldtid Deltid 1 år September 2019 Belgien Leuven + 1 mere

[+]

Den studerende har en interesse i medicin og i bidragene fra teknologi til medicinsk behandling og sundhedspleje generelt.

Kompetencen til at omsætte teknisk viden i design og produktion af medicinsk udstyr og processer Kompetencen til at anvende teknisk viden til fremme af videnskab og teknologi, både i en akademisk sammenhæng og i en industriel sammenhæng Management færdigheder og kompetencer til at fungere som en integrator mellem ingeniørvidenskab og medicinsk / klinisk videnskab og praksis.

Biomedicinsk teknik er en hurtigt voksende sektor, ses af en stigning i antallet af arbejdspladser og virksomheder. Master of Science i Biomedical Engineering blev oprettet for at imødekomme øgede behov for sundhedsydelser i vores samfund. ... [-]


MSc i sundhedspleje teknologi

Tallinn University of Technology
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Estland Tallinn

Sundhedsvæsensteknologi (HCT) er et unikt kandidatuddannelse i Europa, og Estland er det første land, der begynder at undervise i sundhedsvæsensteknologi i en så altomfattende form. [+]

Sundhedsvæsensteknologi (HCT) er et unikt kandidatuddannelse i Europa, og Estland er det første land, der begynder at undervise i sundhedsvæsensteknologi i en så altomfattende form. HCT fokuserer på kombinationen af ​​faglige og praktiske færdigheder, og foredragsholderne er hovedsagelig fra branchen og bringer den nyeste viden og erfaring til de studerende.

Hovedspecialiseringer

Sundhedspleje teknologi; Erhvervsundhed og Ergonomi

Specialitet

Specialisering inden for sundhedspleje teknologi

Health Care Technology specialitet er for personer, der er interesserede i sundhedsstyring kombineret med informationsteknologi og innovation. Ikke bare at skabe nye eHealth applikationer, men sørge for at det er menneskeligt, økonomisk, økonomisk levedygtigt.... [-]


Master of Science i Biomedical Engineering

International Accelerator
på universitet Fuldtid Deltid September 2019 USA Boston

Mange biomedicinske ingeniører, især dem, som arbejder i forskningslaboratorier, har brug for en kandidatgrad. Master of Science i Biomedical Engineering giver de studerende og praktiserende ingeniører med teoretisk og praktisk erfaring er nødvendig for at lykkes. [+]

biomedicinsk teknik

Institut for Biomedicinsk Teknik tilbyder avanceret undersøgelse for grader af Master of Science i Biomedical Engineering, og dr.phil i Biomedical Engineering.

En kandidatgrad i biomedicinsk teknik kan forbedre dine karrieremuligheder eller forberede dig til yderligere succes i den akademiske verden.

Vores kandidater er forberedt til akademisk, klinisk eller industriel forskning og udvikling i: Basic Research in Udviklet vævsmodel Systems, Diagnostic Bioimaging og sensorsystemer, eller Terapeutisk og Reparative Neurotechnology.

Master of Science i biomedicinsk teknik

Mange biomedicinske ingeniører, især dem, som arbejder i forskningslaboratorier, har brug for en kandidatgrad. Master of Science i Biomedical Engineering giver de studerende og praktiserende ingeniører med teoretisk og praktisk erfaring er nødvendig for at lykkes.... [-]


Msc i sygepleje med vægt i sundhedspleje informatik (bro)

Grand Canyon University
på universitet September 2019 USA USA Online

Broen er for erfarne RN'er, der ønsker at forbedre sundhedsvæsenet ved hjælp af banebrydende teknologi og data-drevet indsigt. [+]

Udbudt af: College of Nursing and Health Care Professions

Oversigt

Deltag ledere på forgrunden for sundhedspleje teknologi Omdanne din sundhedspleje karriere i krydset mellem to hurtigt voksende felter: sundhedspleje og informationsteknologi. Broen er for erfarne RN'er, der ønsker at forbedre sundhedsvæsenet ved hjælp af banebrydende teknologi og data-drevet indsigt. Studerende i dette sygepleje bro program, der tilbydes gennem College of Nursing and Health Care Professions, har optjent en bachelorgrad uden for sygepleje og ønske om at opnå grundlæggende viden som forberedelse til MSN grad.

Hvad vil du lære

I hele MSN-broprogrammet vil du lære kritiske grundlag for sygepleje, herunder:... [-]


Master of Science i biomedicinsk teknik

The George Washington University - School of Engineering & Applied Science
på universitet Fuldtid Deltid 2 - 3 år September 2019 USA Washington + 1 mere

MBM-programmet er et program designet til at forberede eleverne til at anvende tekniske principper relateret til problemer inden for medicin og biologi, at forstå og model levende systemer, og at samle medicinske systemer og enheder. [+]

Programoversigt

MBM-programmet er et program designet til at forberede eleverne til at anvende tekniske principper relateret til problemer inden for medicin og biologi, at forstå og model levende systemer, og at samle medicinske systemer og enheder.

Programmet er højt tværfagligt, hvor studerende vælger fra en bred vifte af studieområder på universitetet. Fakultetets kernekompetencer omfatter kræftbehandling, fysioterapi, kardiologi, sensorer, mikroskopisk mikroskopi, medicinsk billedbehandling og billedanalyse, genetisk optik, robotik og ultralydsapplikationer inden for medicin.

Både kandidatuddannelser og ph.d.-uddannelser undervises på hovedcampusen og giver fuld adgang til College of Medicine, Milken Institute of Public Health og George Washington Hospital. Denne interaktion støttes i samarbejde med nærliggende forskningsfaciliteter, herunder det nationale barndoms sundhedssystem og føderale agenturer som FDA og National Institutes of Health (NIH).... [-]


Master of Bioscience Engineering: Human Health Engineering (Leuven)

KU Leuven: Faculty of Bioscience Engineering
på universitet Fuldtid Deltid 2 år September 2019 Belgien Leuven + 1 mere

Vores tværfaglige Master of Bioscience Engineering: Human Health Engineering Program (HHE) er dedikeret til uddannelse af den næste generation af eksperter inden for human health engineering. Som studerende vil du udvikle en unik profil, der overskrider traditionelle disciplinære grænser og kombinerer viden om den sunde menneskes krop og sindbiologi med tekniske færdigheder. Efter eksamen har du viden og færdigheder til at udvikle nye kreative teknologier med det formål at forbedre vores livskvalitet. HHE tilbyder et unikt program og en uddannelsesmæssig vision med fokus på teknologi til raske mennesker. Mens mange programmer inden for biomedicinsk teknologi tilbydes i Belgien og i udlandet, er HHE det første og eneste program, der tilbydes på engelsk, der anvender den unikke kombination af human fysiologi og ingeniørarbejde på en bred vifte af områder for sunde mennesker. [+]

Vores tværfaglige Master of Bioscience Engineering: Human Health Engineering Program (HHE) er dedikeret til uddannelse af den næste generation af eksperter inden for human health engineering. Som studerende vil du udvikle en unik profil, der overskrider traditionelle disciplinære grænser og kombinerer viden om den sunde menneskes krop og sindbiologi med tekniske færdigheder. Efter eksamen har du viden og færdigheder til at udvikle nye kreative teknologier med det formål at forbedre vores livskvalitet.

Hvad er Master of Bioscience Engineering: Human Health Engineering handler om?

HHE tilbyder et unikt program og en uddannelsesmæssig vision med fokus på teknologi til raske mennesker. Mens mange programmer inden for biomedicinsk teknologi tilbydes i Belgien og i udlandet, er HHE det første og eneste program, der tilbydes på engelsk, der anvender den unikke kombination af human fysiologi og ingeniørarbejde på en bred vifte af områder for sunde mennesker.... [-]