HEALTHCARESTUDIES

De bedste universiteter og handelshøjskoler i Holland

En Master of Science er et avanceret program for undersøgelse, der kan optjenes i omkring to år. Mange skoler tilbyder online eller deltid MSc programmer, så travle elever kan fortsætte deres uddannelse på en måde, der er bekvemt for dem.

På tværs af Atlanten, har diskussionen om online kurser og deres potentiale til at omstrukturere højere uddannelse raset i nogen tid. Kurserne er struktureret som ugentlige online-konferencer, kommunikation med kurset vejleder og andre elever foregår i et virtuelt læringsmiljø. Den online kurser er beregnet til at passe omkring din kalender, du får adgang til kurset, når det er egnet til dig.

Nederlandene er et konstituerende land i Kongeriget Nederlandene, som består af tolv provinser i det nordvestlige Europa, og tre øer i Caribien. Engelsktalende studerende vil have nogen problemer med at finde egnede kurser. For internationale studerende, der søger til universiteter i Holland, er flere stipendier til rådighed.

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Holland, . Spar tid, Find informasjon og kontakt skolerne med bare 3 klik her.

3 Resultater i Kandidat, Holland, Online Filter

Master i Epidemiologi Postgraduate

Utrecht University
MSc
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;10 semestre
Engelsk
på universitet
Online

I MSc Epidemiology Postgraduate og MSc Epidemiology Postgraduate Online, vil du undersøge fordelingen og determinanterne for sundhed og sygelighed i bestemte populationer.

Læs mere

MSc Epidemiologi Postgraduate Online

Elevate Health
MSc
01 Feb 2021
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;5 år
10 Dec 2020
Engelsk
Online

Dette globalt orienterede program fokuserer på kompetencer, du har brug for som epidemiolog: det giver masser af opmærksomhed til forskning, men ikke kun som forsker - det giv ...

Læs mere

Master i Epidemiologi Postgraduate Online

Utrecht University
MSc
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelsk
Online

Målet med MSc Epidemiologi-programmerne er at give de studerende omfattende viden og praktiske færdigheder inden for patientorienteret forskningsdesign, implementering, kvanti ...

Læs mere