close

Filtre

Se resultater

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Utrecht

En Master of Science er en grad, der tildeles studerende, der har afsluttet streng kursusaktiviteter og uddannelse på en skole eller et universitet. Optjening en MSc kan hjælpe eleverne med at forbedre deres jobmuligheder og give en grad af erfaring, som appellerer til potentielle arbejdsgivere. Optjening en online grad fra en skole kan sandsynligvis føre til en forfremmelse og / eller l… Læs mere

En Master of Science er en grad, der tildeles studerende, der har afsluttet streng kursusaktiviteter og uddannelse på en skole eller et universitet. Optjening en MSc kan hjælpe eleverne med at forbedre deres jobmuligheder og give en grad af erfaring, som appellerer til potentielle arbejdsgivere. 

Optjening en online grad fra en skole kan sandsynligvis føre til en forfremmelse og / eller løn raise, eller forberede dig til en ny karriere. Selv om klasseundervisning kan betragtes som mere traditionelle, online-uddannelse er en fordel i sin egen ret. Der er en blanding af uddannelser og individuelle klasser tilbydes via online læring organisationer. Det er ikke uhørt for undervisningsafgifter omkostninger til online kurser for at være lavere end for en konventionel skole, selv om dette er bestemt ikke pålidelige af alle online-programmer.

De mennesker, sprog og kultur i Nederlandene kaldes "hollandsk ". En moderne europæisk land i dag, Holland bevaret sin meget internationale karakter og er kendt for sin liberale mentalitet. Holland har mange universiteter. Landet har for nylig konverteret deres egne titler i bacheloruddannelsen / master system.Der er to typer af universiteterne: Akademiske (fokuserer mere på teoretisk viden, alias "Universiteit ") eller Applied Sciences (fokuserer mere på praktisk viden, alias "Hogeschool ")

Utrecht er berømt for tilstedeværelsen af ​​rige kultur og fremherskende hollandske traditioner. Alle dem, der er interesseret i at studere kultur, kunst eller historie, Utrecht er en af ​​de bedste steder at gå. Institutioner som Utrecht University er kendt for uddannelse af høj kvalitet.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Utrecht. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Utrecht. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Utrecht og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Utrecht og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Utrecht direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Utrecht University
Utrecht , Holland

I MSc Epidemiology Postgraduate og MSc Epidemiology Postgraduate Online, vil du undersøge fordelingen og determinanterne for sundhed og sygelighed i bestemte populationer.

I MSc Epidemiology Postgraduate og MSc Epidemiology Postgraduate Online, vil du undersøge fordelingen og determinanterne for sundhed og sygelighed i bestemte populationer. -
MSc
Fuldtid
Deltid
3 - 10 semestre
Engelsk
Sep 2021
på universitet
Online
 
Utrecht University
Utrecht , Holland

Målet med MSc Epidemiologi-programmerne er at give de studerende omfattende viden og praktiske færdigheder inden for patientorienteret forskningsdesign, implementering, kvanti ... +

Målet med MSc Epidemiologi-programmerne er at give de studerende omfattende viden og praktiske færdigheder inden for patientorienteret forskningsdesign, implementering, kvantitativ analyse og dens anvendelse på human- eller veterinærmedicin og folkesundhed. -
MSc
Deltid
3 - 5 år
Engelsk
Sep 2021
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder