Filter
MSc
Canada Studietype: Alle Hastighed: Alle

Søg efter de bedste skoler og universiteter for bacheloruddannelser her!

En Master of Science er en kandidatgrad, der kan opnås ved de studerende, der først har gennemført en bacheloruddannelse på samme felt. En MSc tager typisk omkring to års fuldtidsstudier for at tjene.

Canadierne lægger stor vægt på at lære, og har udviklet en første-satsen uddannelsessystem med høje standarder. Ikke alene Canada giver et sikkert, rent miljø, men det har konsekvent været rangeret som en af ​​verdens bedste steder at bo i form af livskvalitet ved FN.

Find de bedste handelshøjskoler og universiteter for bacheloruddannelser, i Europa, USA, Asien, Australien, Storbritannien og de fleste andre lande her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Idræts- og træningsmedicin, Canada

Nipissing University

Kandidatuddannelsen i Kinesiologi tilbyder en række unikke egenskaber, der gør det forskelligt fra andre programmer i provinsen Ontario. Desuden vil programmet opfylde en ... [+]

Kandidatuddannelsen i Kinesiologi

Kandidatuddannelsen i Kinesiologi tilbyder en række unikke egenskaber, der gør det forskelligt fra andre programmer i provinsen Ontario. Desuden vil programmet opfylde en nødvendig rolle i at give graduate school muligheder i kinesiologi til studerende i Nordøstlige Ontario regionen. Modtagelsen af ​​programmet omfatter traditionelle klasseværelser, laboratorier og seminarindstillinger.

MSc i Kinesiologi programmet er et forskningsintentivt, speciale-baseret program. Studerende forventes at gennemføre programmet inden for 24 måneder (2 år) af deres oprindelige indskrivning. Studerende gennemfører kurser inden for de første to semestre af deres tilmelding i programmet og afslutter deres speciale inden udgangen af ​​det sjette semester i programmet.... [-]

Canada Toronto
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk