HEALTHCARESTUDIES.DK

En Master of Science er en kandidatgrad, der kan opnås ved de studerende, der først har gennemført en bacheloruddannelse på samme felt. En MSc tager typisk omkring to års fuldtidsstudier for at tjene.

De Forenede Stater er et stort land i det nordlige Amerika, ofte kendt som "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "staterne ". Det er også samler mere end 310 mio mennesker, der er verdens 's tredjestørste befolkning. Det omfatter tætbefolkede byer med vidtstrakte forstæder, og store, ubeboede og naturligt smukke områder på samme tid.

13 Resultater i Idræts- og træningsmedicin, Nordamerika Filter

Master of Science i Anvendt Motion-Styrke og Conditioning

Concordia University Chicago - Exercise Science Graduate Degree Online Programs
Online Fuldtid Deltid 8 måneder Kontakt skolen USA River Forest + 1 mere

Strength and Conditioning koncentrationen blev designet til nuværende praktikere, håbende styrke og konditionering trænere, personlige trænere og sportslige trænere. Vores omfattende program overstiger kravene til standard National Strength

Kandidatuddannelsen i Anvendt Træningsvidenskab - Sportspræstationsuddannelse

Concordia University Chicago - Exercise Science Graduate Degree Online Programs
Online Fuldtid Deltid 8 uger Kontakt skolen USA River Forest + 1 mere

Idrætspræstationen og træningskoncentrationen blev designet til trænere, atletiske trænere og andre sportsfolk, der arbejder med alle niveauer af atleter fra high school-spillere op gennem olympiske konkurrenter. Denne streng forbereder enkeltpersoner til Præstationsforbedrende Specialist (PES) eksamen.

Master of Science i Anvendt Motion-Sport Ernæring

Concordia University Chicago - Exercise Science Graduate Degree Online Programs
Online Fuldtid Deltid 8 uger Kontakt skolen USA River Forest + 1 mere

Denne streng forbereder personer til certificeret sportnæring (CISSN) eksamen fra International Society of Sports Nutrition. Bureau of Labor Statistics vurderer, at jobudsigterne for diætister og ernæringseksperter vil være rosenrødt og stige med 20%. Derudover kan de, der tager eksamen, åbne døre i personlig træning og fødevare-, drikkevare- og supplementindustrien.

Master of Science i Anvendt Motion-Human Movement Science

Concordia University Chicago - Exercise Science Graduate Degree Online Programs
Online Fuldtid Deltid 8 uger Kontakt skolen USA River Forest + 1 mere

Med skader bliver mere og mere almindeligt, er forebyggelse af skader en afgørende del af arbejdet med atleter. Human Movement Science-gradskoncentrationen vil give eleverne viden om at udvikle programmer til forebyggelse af skade og lære eleverne at hjælpe atleter med at forbedre funktionelle kapacitet og rette fejlbehæftede bevægelsesmønstre.

Master of Science i Anvendt Motion-Fitness og Sundhedsfremme

Concordia University Chicago - Exercise Science Graduate Degree Online Programs
Online Fuldtid Deltid 8 uger Kontakt skolen USA River Forest + 1 mere

Fitness- og sundhedsfremmende koncentration er designet til at imødekomme behovene hos personer, der i øjeblikket arbejder i eller håber at gå ind i en karriere inden for sundhed og fitnessindustrien. Denne streng forbereder personer til certifikatet Certified Personal Trainer (CPT), hvilket kan føre til et job i et hurtigt voksende felt. Ifølge de seneste data fra Bureau of Labor Statistics (BLS) forventes beskæftigelsesmuligheder at stige med 24% frem til 2020, og feltet forventes at tilføje mere end 60.000 job i løbet af den tid.

Master i træningsfysiologi

Briar Cliff University
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen USA Sioux City

Master of Science i træningsfysiologi er din skridt til karriereudvikling. Uanset om du ønsker at skille sig ud i ansøgerpuljen ved at tilføje en kandidatgrad til dit CV eller hvis dette er en bro til at hjælpe dig med at komme ind i et ph.d.-program, vil denne grad give de akademiske rigor og lederskabskompetencer til at hjælpe dig med at lykkes.

Master i anvendt sundhed og sport videnskab

Northwest Missouri State University
på universitet Fuldtid 2 år Kontakt skolen USA Maryville

Dette studieprogram er designet til at forberede eleverne til at arbejde, styre og interagere i en række sundheds-, wellness-, sports-, rehabiliterings-, uddannelsesmæssige og / eller fitness-indstillinger, der kan omfatte sportsledelse og administration, sundhed og velværefremme og motion og livsstilintervention Og risikoen for kronisk sygdom. Studerende, der ikke har opfyldt forudsætningskrav til børsnoterede kurser, skal udfylde disse krav som en del af deres uddannelser.

Online mastergrad i sportsvidenskab og rehabilitering

Logan University
Online Fuldtid Deltid 2 - 5 år September 2020 USA Chesterfield + 1 mere

Master of Science i Sports Science and Rehabilitation (MSR) grad er et tværfagligt, omfattende graduate program designet til at give et unikt forberedelse til sportsskade og performance management. Studerende er forberedt af didaktiske læringsmuligheder for at evaluere, behandle og rehabilitere akutte og kroniske smerter samt muskuloskeletale patologi.

Videnskabsmester i kinesiologi

Nipissing University
på universitet Fuldtid Deltid 2 år Kontakt skolen Canada Toronto + 1 mere

Kandidatuddannelsen i Kinesiologi tilbyder en række unikke egenskaber, der gør det forskelligt fra andre programmer i provinsen Ontario. Desuden vil programmet opfylde en nødvendig rolle i at give graduate school muligheder i kinesiologi til studerende i Nordøstlige Ontario regionen. Modtagelsen af ​​programmet omfatter traditionelle klasseværelser, laboratorier og seminarindstillinger.

Ms i motion og sport videnskab

Brooklyn College CUNY
på universitet Fuldtid September 2020 USA New York

Denne Master of Science grad program er designet til at lære eleverne om menneskelig bevægelse, motion fysiologi, kardiopulmonal rehabilitering, sport psykologi, og biomekanik.

Master of Science i styrke og konditionering

LaGrange College
på universitet Fuldtid 2 år September 2020 USA LaGrange

Den toårige Master of Science program fokuserer på at anvende forskningsbaseret indhold i praktiske indstillinger, med studerende, der har mulighed for at straks bruge begreber diskuteres i klassen.

Master of Science i Motion Science - LIU Brooklyn

Long Island University
på universitet September 2020 USA New York

Master of Science i Motion Science tilbyder en omfattende pædagogisk erfaring, herunder forelæsninger og laboratorier om teori og anvendelse af avancerede motion fysiologi koncepter. Specifikke studieretninger tjener med fordel at placere kandidater og karriere i et stadigt skiftende sundhedsmiljø. Programmet er udviklet til at forbedre elevernes omsættelighed ved at kombinere øvelsesfysiologi med tre veletablerede og populære studieområder: sportsnæring, atletisk præstation og fitness for handicappede.

MS i trænings- og ernæringsvidenskab

University of Tampa - Sykes College of Business
på universitet Fuldtid 1 år Januar 2020 USA Tampa

Master of Science in Exercise and Nutrition Science (MS-ENS) forbereder de studerende til at arbejde i regeringen, erhvervslivet, sportsbranchen og i uddannelse som praktikere i professionelle tværfaglige teams. Programmet er til studerende, der søger et stærkt fundament for yderligere studier og forskning, herunder dem, der forfølger en terminal grad.