HEALTHCARESTUDIES

De bedste universiteter og handelshøjskoler i Litauen

En Master of Science er en grad, der tildeles studerende, der har afsluttet streng kursusaktiviteter og uddannelse på en skole eller et universitet. Optjening en MSc kan hjælpe eleverne med at forbedre deres jobmuligheder og give en grad af erfaring, som appellerer til potentielle arbejdsgivere. 

Online læring refererer til brug af elektroniske medier og informations-og kommunikationsteknologi (IKT) i undervisningen. Med online-læring man har fleksibilitet til at få adgang til deres studier på ethvert tidspunkt og fra hvor som helst de kan logge på.

Litauen, officielt Republikken Litauen er et land i Nordeuropa, den største af de tre baltiske lande. Det ligger langs den sydøstlige kyst af Østersøen, øst for Sverige og Danmark. Mere end 90% af litauerne taler mindst ét ​​fremmedsprog og halvdelen af ​​befolkningen taler to fremmedsprog, primært russisk og engelsk.

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Litauen, . Spar tid, Find informasjon og kontakt skolerne med bare 3 klik her.

1 Resultater i Kandidat, Litauen, Online Filter

Master of Science i livsstilsmedicin

Lithuanian University of Health Sciences
MSc
Sep 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
18 måneder
15 Jun 2021
Engelsk
Online

Uddannelsen Livsstilsmedicin sigter mod at uddanne mæglere, der samler de bedste inden for traditionel samfundsfokuseret folkesundhed med det bedste inden for personorienteret ...

Læs mere