HEALTHCARESTUDIES

De bedste universiteter og handelshøjskoler i Sverige

En Master of Science er et avanceret program for undersøgelse, der kan optjenes i omkring to år. Mange skoler tilbyder online eller deltid MSc programmer, så travle elever kan fortsætte deres uddannelse på en måde, der er bekvemt for dem.

Optjening en online grad fra en skole kan sandsynligvis føre til en forfremmelse og / eller løn raise, eller forberede dig til en ny karriere. Selv om klasseundervisning kan betragtes som mere traditionelle, online-uddannelse er en fordel i sin egen ret. Der er en blanding af uddannelser og individuelle klasser tilbydes via online læring organisationer. Det er ikke uhørt for undervisningsafgifter omkostninger til online kurser for at være lavere end for en konventionel skole, selv om dette er bestemt ikke pålidelige af alle online-programmer.

Sverige, officielt Kongeriget Sverige er et skandinavisk land i Nordeuropa. Sverige grænser Norge og Finland, og er forbundet til Danmark med en bro-tunnel over Øresund. Sverige er et veludviklet postindustrielle samfund med en avanceret velfærdsstat. Den levestandard og levealder er blandt de højeste i verden.

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Sverige, . Spar tid, Find informasjon og kontakt skolerne med bare 3 klik her.

1 Resultater i Kandidat, Sverige, Online Filter

Master of Science i ergoterapi (webbaseret)

Jönköping University
MSc
23 Aug 2021
<
Deltid
<
2 år
02 May 2021
Engelsk
Online

Masterprogrammet Ergoterapi er et deltids-webbaseret fjernprogram, undervist helt online.

Læs mere