HEALTHCARESTUDIES

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Birmingham

En Master of Science er en kandidatgrad, der kan opnås ved de studerende, der først har gennemført en bacheloruddannelse på samme felt. En MSc tager typisk omkring to års fuldtidsstudier for at tjene.

På tværs af Atlanten, har diskussionen om online kurser og deres potentiale til at omstrukturere højere uddannelse raset i nogen tid. Kurserne er struktureret som ugentlige online-konferencer, kommunikation med kurset vejleder og andre elever foregår i et virtuelt læringsmiljø. Den online kurser er beregnet til at passe omkring din kalender, du får adgang til kurset, når det er egnet til dig.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Birmingham er hjemsted for seks universiteter, største videreuddannelse kollegium i England, tre handelshøjskoler og tre religiøse uddannelsesinstitutioner. Det er ikke underligt, det er den anden mest folkerige engelske by, bortset London.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Birmingham. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Birmingham. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Birmingham og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Birmingham og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Birmingham direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

1 Resultater i Kandidat, Birmingham, Online Filter

MSc i læge associerede studier

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
MSc
Jan 2021
<
Fuldtid
<
4 måneder
Engelsk
Online

Dette er et top-up-program designet til studerende, der allerede er uddannet med en postgraduate diploma i lægeassistent / associerede studier fra et britisk eller irsk univer ...

Læs mere