HEALTHCARESTUDIES

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Ipswich

En Master of Science er et avanceret program for undersøgelse, der kan optjenes i omkring to år. Mange skoler tilbyder online eller deltid MSc programmer, så travle elever kan fortsætte deres uddannelse på en måde, der er bekvemt for dem.

Online læring eller e-læring er den proces at lære at bruge forskellige typer af medier, der leverer tekst, lyd, billeder, animation og streaming video. Den eksisterer mange e-læreprocesser til at udbrede den viden og lære uden grænser.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Ipswich. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Ipswich. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Ipswich og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Ipswich og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Ipswich direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

1 Resultater i Kandidat, Ipswich, Online Filter

MSc Folkesundhed

Unicaf - University of Suffolk
MSc
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;3 år
Engelsk
Online

MSc i folkesundhed er et udfordrende og givende program designet til at give en omfattende introduktion til folkesundhed for studerende, der har til hensigt at forfølge karrie ...

Læs mere