HEALTHCARESTUDIES

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Hull

En Master of Science er en grad, der tildeles studerende, der har afsluttet streng kursusaktiviteter og uddannelse på en skole eller et universitet. Optjening en MSc kan hjælpe eleverne med at forbedre deres jobmuligheder og give en grad af erfaring, som appellerer til potentielle arbejdsgivere. 

Online læring eller e-læring er den proces at lære at bruge forskellige typer af medier, der leverer tekst, lyd, billeder, animation og streaming video. Den eksisterer mange e-læreprocesser til at udbrede den viden og lære uden grænser.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Hull, eller officielt Kingston upon Hull, var det eneste område i England med fløde (ikke røde) telefonbokse. Det er ikke kun ting Hull er kendt for - der er også 5 videregående uddannelsesinstitutioner.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Hull. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Hull. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Hull og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Hull og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Hull direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

1 Resultater i Kandidat, Hull, Online Filter

MSc i demens

University of Hull Online
MSc
01 Feb 2021
<
Deltid
<
2 år
18 Jan 2021
Engelsk
Online

Udfordrer kritisk almindelige opfattelser af demens som en diagnose udelukkende af tab og fortvilelse. Fokus på menneskerettigheder, værdighed og pleje. Lær, hvad det betyder ...

Læs mere