HEALTHCARESTUDIES

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Leeds

En Master of Science er en kandidatgrad, der kan opnås ved de studerende, der først har gennemført en bacheloruddannelse på samme felt. En MSc tager typisk omkring to års fuldtidsstudier for at tjene.

Online læring refererer til brug af elektroniske medier og informations-og kommunikationsteknologi (IKT) i undervisningen. Med online-læring man har fleksibilitet til at få adgang til deres studier på ethvert tidspunkt og fra hvor som helst de kan logge på.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Leeds er i West Yorkshire, med omkring en halv million borgere. Byen har tre gymnasier og tre universiteter med i alt 250 tusinde studerende, der gør halvdelen af ​​byens befolkning. Den blev stemt Best UK University destination ved en undersøgelse i avisen The Independent.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Leeds. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Leeds. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Leeds og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Leeds og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Leeds direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

1 Resultater i Kandidat, Leeds, Online Filter

MSc Folkesundhed - Sundhedsfremme

Leeds Beckett University
MSc
Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Online

Udvikle din teoretiske viden og praktiske færdigheder for at fremme og beskytte folkesundheden og trivsel.

Læs mere