327 MSc Programmer i Det Forenede Kongerige for 2024

MSc Programmer i Det Forenede Kongerige for 2024Filter
    • Online

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Brunel's Health Economics & Health Policy MSc online har til formål at gøre det lettere for dig at opnå avancerede færdigheder, principper og viden til en karriere i sundheds- og sundhedspolitiske organisationer (f.eks. sundhedstjenester, regering, universiteter, non-profit-sektoren, forskningsenheder, farmaceutisk industri) . Udvikle en kritisk tilgang til sundhedsøkonomi og anvendelse af økonomiske værktøjer til at evaluere sundhedsintervention og -politik, mens du tilegner dig avancerede akademiske og forskningsmæssige færdigheder.

    • Liverpool, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Lær, hvordan du inspirerer andre, driver innovation og leder effektivt inden for sundhedsorganisationer med denne fuldtids online MSc fra Healthcare Leadership fra University of Liverpool.

    • Hull, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Udfordrer kritisk almindelige opfattelser af demens som en diagnose udelukkende af tab og fortvilelse. Fokus på menneskerettigheder, værdighed og pleje. Lær, hvad det betyder at leve godt med demens. Dette kursus er designet til at give dig en kritisk forståelse af demens og giver dig en dyb indsigt i oplevelsen af dem, der lever med demens og deres familier. Du vil udvikle ny kritisk tænkning, hvilket giver dig praktiske værktøjer og tankesæt til at føre positiv forandring.

    • Belfast, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    MSc (Res) i kræftmedicin vil give eleverne ny viden om, hvordan præcisionsmedicin kan forbedre og forme fremtidens sundhedspleje. Studerende får praktisk erfaring med molekylære teknikker og det udstyr/udstyr, der bruges i et moderne molekylært laboratorium; Kurset vil give uddannelse i laboratorie- og forskningskompetencer, der kan anvendes på tværs af flere videnskabelige discipliner i et støttende læringsmiljø. Centralt i dette forskningsintensive program er et 24-ugers forskningsprojekt (der løber gennem begge semestre), hvor studerende gennemfører praktisk forskeruddannelse inden for aktive forskerteam.

    • Belfast, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Få færdigheder, viden og praktisk erfaring til en karriere som farmaceutisk analytiker i industri eller akademisk verden.

    • Online United Kingdom

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Denne 100% online og deltids MSc infektionskontrol er specielt designet til sundhedspersonale, der har en infektionsbekæmpende rolle på deres arbejdsplads, men den er også åben for alle med interesse for dette område. Det grundlæggende underlag for denne Masters er, at forebyggelse er bedre end en kur, og dette forhåbentlig vil gøre udbrud til fortiden. Gennem denne online Masters får du den nyeste viden om infektionsbekæmpelsespraksis samt evnen til at implementere strategier for at reducere smittespredning og reagere hensigtsmæssigt på et udbrud i et samfund. Efter afslutningen af dine studier vil du være godt rustet til at rådgive beslutningstagere og klinikere om spørgsmål vedrørende infektionskontrol.

    • Online

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    Fjernundervisning

    Engelsk

    MSc Global Health Management -kurset er designet i samarbejde med førende arbejdsgivere for at sikre, at du får de vigtigste færdigheder, der er nødvendige for at udvikle en givende og værdifuld karriere, herunder de nyeste digitale evner inden for sundhedsdataanalyse og global sundhedsstyring. Det betyder, at du vil være klar til at påtage dig ledende eller ledende roller med tillid efter eksamen.

    • The City, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    3 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    • Dundee, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    12 Måneder

    På campus

    Engelsk

    • Sheffield, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Arbejd i state-of-the-art faciliteter og få en dybdegående forståelse af moderne kræftbiologi, mens du arbejder hen imod en karriere, der vil gøre en forskel. Undersøg de processer, der ligger til grund for udviklingen af malignitet. Udvikle anvendte forskningsteknikker ved hjælp af state-of-the-art laboratoriefaciliteter.

    • Paris, Frankrig
    • London, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    1 År

    På campus

    Engelsk, French

    Formålet med Specialized Master® i Biopharmaceutical Management er at forberede fremtidige ledere af farmaceutiske, medicinske konsulent- og bioteknologiselskaber til øjeblikkelig indsættelse i et fagligt miljø, der i øjeblikket gennemgår dramatiske ændringer. Programmet undervises på vores Paris campus og i London campus tilbyder praktisk træning, der kombinerer viden erhvervelse med udvikling af beslutningstagning færdigheder.

    • London, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Flagskibet Ophthalmology MSc fra UCL Institute of Ophthalmology og Moorfields Eye Hospital er ideel til læger, praktiserende læger og optometrister og forbinder dem med den mest aktuelle kliniske og forskningsmæssige ekspertise. Det kan studeres både personligt og via fjernundervisning.

    • London, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Dette kursus henvender sig til personer, der arbejder i organisationer, og som ønsker at lære teori og færdigheder i at anvende psykologi på organisationer og arbejde. Denne kandidatuddannelse er akkrediteret af British Psychological Society (BPS) og Association for Business Psychology (ABP). Dette program kan være et skridt på vejen til at blive enten en autoriseret erhvervspsykolog eller en erhvervspsykolog.

    • Manchester, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid, Deltid

    1 År

    På campus

    Engelsk

    Human Genome Project og den hurtige COVID-19-vaccineudvikling fremhæver, hvordan translationelle tilgange kan føre til udvikling af nye lægemidler og terapier. Byg viden og færdigheder til at arbejde i dette spændende videnskabelige felt med vores Drug Design and Discovery postgraduate grad.

    • Carlisle, Det Forenede Kongerige

    Fuldtid

    2 år

    På campus

    Engelsk

    Vores accelererede program hjælper dig med at blive en praktiserende fysioterapeut med kun to års studier snarere end de traditionelle tre med det formål at se dig i beskæftigelse umiddelbart efter din eksamen.