HEALTHCARESTUDIES

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Birmingham

En Master of Science er en grad, der tildeles studerende, der har afsluttet streng kursusaktiviteter og uddannelse på en skole eller et universitet. Optjening en MSc kan hjælpe eleverne med at forbedre deres jobmuligheder og give en grad af erfaring, som appellerer til potentielle arbejdsgivere. 

På tværs af Atlanten, har diskussionen om online kurser og deres potentiale til at omstrukturere højere uddannelse raset i nogen tid. Kurserne er struktureret som ugentlige online-konferencer, kommunikation med kurset vejleder og andre elever foregår i et virtuelt læringsmiljø. Den online kurser er beregnet til at passe omkring din kalender, du får adgang til kurset, når det er egnet til dig.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Befolkningen i Birmingham er en af ​​de største i staten Alabama, og dermed har en masse gymnasier og universiteter til at imødekomme den. Der er store colleges spænder fra medicin til lov og sygepleje.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Birmingham. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Birmingham. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Birmingham og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Birmingham og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Birmingham direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

1 Resultater i Kandidat, Birmingham, Online Filter

Master of Science i sundhedssystemerne ledelse (ms HSM)

American Sentinel University
MSc
<
Deltid
Engelsk
Online

Den online Master of Science i Health Systems Management (MS HSM) er designet til fagfolk, der søger de færdigheder og kundskaber er nødvendige for at udvikle og administrere ...

Læs mere