HEALTHCARESTUDIES

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Boston

En Master of Science er en kandidatgrad, der kan opnås ved de studerende, der først har gennemført en bacheloruddannelse på samme felt. En MSc tager typisk omkring to års fuldtidsstudier for at tjene.

Da alle klasser er online, vil de studerende ikke behøver at vises klasser. Tidsplaner kan ikke være så strenge, når du tager lektioner online. Eleverne kan arbejde på og udføre opgaver, når de er klar, og på deres personlige tempo. I flere online-uddannelser, er studerende forventes ikke at tage valgfrie klasser med mindre brug for deres store. Det giver eleverne mulighed for nul på og studere særlig hvad de har brug for at lære for deres virksomhed. For mange studerende, der har en passion for at lære oplysninger relevante for deres store, online grad programmer fungerer fremragende som denne fremgangsmåde vil spare tid og støtte studerende får deres grad hurtigere.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Charlestown var den første kvarter til at poppe op i Boston senere at blive en by i 1848. Det har en community college og en ph.d.-skole lavet af en lokal hospital.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Boston. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Boston. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Boston og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Boston og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Boston direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

1 Resultater i Kandidat, Boston, Online Filter

MS i klinisk forskning (MSCR)

Division of Graduate Medical Sciences at Boston University School of Medicine
MSc
<
Fuldtid
<
12 måneder
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

MSCR-programmet lærer eleverne de videnskabelige grundlag for menneskelig forskning. Kurser i vores læseplan giver et indgående kig på alle de centrale elementer i klinisk for ...

Læs mere