HEALTHCARESTUDIES

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Chesterfield

En Master of Science er en kandidatgrad, der kan opnås ved de studerende, der først har gennemført en bacheloruddannelse på samme felt. En MSc tager typisk omkring to års fuldtidsstudier for at tjene.

Online læring refererer til brug af elektroniske medier og informations-og kommunikationsteknologi (IKT) i undervisningen. Med online-læring man har fleksibilitet til at få adgang til deres studier på ethvert tidspunkt og fra hvor som helst de kan logge på.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Chesterfield. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Chesterfield. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Chesterfield og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Chesterfield og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Chesterfield direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

2 Resultater i Kandidat, Chesterfield, Online Filter

Online mastergrad i ernæring og menneskelig præstation

Logan University
MSc
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelsk
Online

Med pensum blanding forskning og lyd kliniske applikationer, vil kandidater fra Master of Science i Ernæring og Human Performance program lære at analysere kost og sundhed sta ...

Læs mere

Online mastergrad i sportsvidenskab og rehabilitering

Logan University
MSc
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelsk
Online

Master of Science i Sports Science and Rehabilitation (MSR) grad er et tværfagligt, omfattende graduate program designet til at give et unikt forberedelse til sportsskade og p ...

Læs mere