HEALTHCARESTUDIES

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Dobbs færge

En Master of Science er en grad, der tildeles studerende, der har afsluttet streng kursusaktiviteter og uddannelse på en skole eller et universitet. Optjening en MSc kan hjælpe eleverne med at forbedre deres jobmuligheder og give en grad af erfaring, som appellerer til potentielle arbejdsgivere. 

På tværs af Atlanten, har diskussionen om online kurser og deres potentiale til at omstrukturere højere uddannelse raset i nogen tid. Kurserne er struktureret som ugentlige online-konferencer, kommunikation med kurset vejleder og andre elever foregår i et virtuelt læringsmiljø. Den online kurser er beregnet til at passe omkring din kalender, du får adgang til kurset, når det er egnet til dig.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Dobbs Ferry er beliggende i New York. Det er omgivet af to floder, nemlig Hudson floden mod vest og Saw Mill River mod øst.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Dobbs færge. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Dobbs færge. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Dobbs færge og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Dobbs færge og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Dobbs færge direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

1 Resultater i Kandidat, Dobbs færge, Online Filter

Master i Health Services Management

Mercy College
MSc
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Online

Få indflydelse på sundhedsvæsenet Udvikle dine forsknings-, dataanalyser, ledelses- og kommunikationsevner, mens du forbereder dig til en vellykket, efterspurgt karriere inden ...

Læs mere