HEALTHCARESTUDIES

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Louisville

En Master of Science er en kandidatgrad, der kan opnås ved de studerende, der først har gennemført en bacheloruddannelse på samme felt. En MSc tager typisk omkring to års fuldtidsstudier for at tjene.

Online læring eller e-læring er den proces at lære at bruge forskellige typer af medier, der leverer tekst, lyd, billeder, animation og streaming video. Den eksisterer mange e-læreprocesser til at udbrede den viden og lære uden grænser.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Louisville er den største by i Kentucky State hjem for mere end en million indbyggere. Byen er vært for en lang række institutioner for videregående uddannelse, der tilbyder en bred vifte af programmer.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Louisville. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Louisville. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Louisville og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Louisville og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Louisville direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

3 Resultater i Kandidat, Louisville, Online Filter

Ms i biostatistik

University of Louisville - School of Public Health and Information Sciences
MSc
16 Aug 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
01 Mar 2021
Engelsk
på universitet
Online

Master of Science (MS) forbereder de studerende på en karriere som professionelle biostatistikere inden for industri, regering eller akademi.

Læs mere

MS i sygepleje og sundhedsledelse

Galen College of Nursing
MSc
Sep 2021
Engelsk
Online

Valens online MSN-, sygepleje- og sundhedspleje-ledelsesmulighed blev udviklet i samarbejde med HCA Healthcare-ledere og Galens faglige eksperter. Dette partnerskab er et unik ...

Læs mere

MS i biostatistik (online)

University of Louisville - School of Public Health and Information Sciences
MSc
16 Aug 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 år
01 Jul 2021
Engelsk
Online

Online Master of Science in Biostatistics (MSBST) er designet til fagfolk med en bachelorgrad, der stræber efter at starte eller fremme deres karriere inden for biostatistik, ...

Læs mere