HEALTHCARESTUDIES

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Kirksville

En Master of Science er et avanceret program for undersøgelse, der kan optjenes i omkring to år. Mange skoler tilbyder online eller deltid MSc programmer, så travle elever kan fortsætte deres uddannelse på en måde, der er bekvemt for dem.

Online læring refererer til brug af elektroniske medier og informations-og kommunikationsteknologi (IKT) i undervisningen. Med online-læring man har fleksibilitet til at få adgang til deres studier på ethvert tidspunkt og fra hvor som helst de kan logge på.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Kirksville er en stor pædagogisk center placeret i staten Missouri. Det er kendt for at være hjemsted for Truman State University og AT Still University, der er anerkendt for at tilbyde programmer i Osteopatisk medicin.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Kirksville. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Kirksville. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Kirksville og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Kirksville og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Kirksville direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

1 Resultater i Kandidat, Kirksville, Online Filter

Master of Science i sygeplejegrad online

A.T. Still University, College of Graduate Health Studies
MSc
<
Fuldtid
<
Deltid
<
50&nbsp;-&nbsp;100 uger
Engelsk
Online

Sygepleje er skubbet til dets grænser. Dedikerede hold arbejder døgnet rundt for at helbrede og hjælpe dem, der har brug for det. For at holde erhvervet videre, har vi brug fo ...

Læs mere