HEALTHCARESTUDIES

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Pensacola

En Master of Science er en grad, der tildeles studerende, der har afsluttet streng kursusaktiviteter og uddannelse på en skole eller et universitet. Optjening en MSc kan hjælpe eleverne med at forbedre deres jobmuligheder og give en grad af erfaring, som appellerer til potentielle arbejdsgivere. 

Online læring refererer til brug af elektroniske medier og informations-og kommunikationsteknologi (IKT) i undervisningen. Med online-læring man har fleksibilitet til at få adgang til deres studier på ethvert tidspunkt og fra hvor som helst de kan logge på.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Pensacola har en stor indvirkning på økonomien, som det har havn, der forbinder Pensacola Bay. Årlige festivaler, events, historiske ture, skaldyr festivaler gør byen til et sikkert sted at besøge og arbejde. Der er flere universiteter og højere læreanstalter i byen.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Pensacola. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Pensacola. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Pensacola og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Pensacola og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Pensacola direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

4 Resultater i Kandidat, Pensacola, Online Filter

Master of Science i sygepleje - Family Nurse Practitioner

University of West Florida Online
MSc
<
Fuldtid
<
30 måneder
Engelsk
Online

Den CCNE-akkrediterede online familiens sygeplejerske, MSN-programmet ved University of West Florida leverer den viden, der er nødvendig for at gå videre til høje efterspørgse ...

Læs mere

Master of Science in Nursing - Sygeplejerske Executive

University of West Florida Online
MSc
<
Fuldtid
<
24 måneder
Engelsk
Online

Med online-sygeplejersken Executive, MSN-program fra University of West Florida, forbereder de studerende sig til at udøve udøvende roller inden for områder som sagsbehandling ...

Læs mere

Master of Science i sygepleje - sygeplejeuddannelse

University of West Florida Online
MSc
<
Fuldtid
<
24 måneder
Engelsk
Online

Den CCNE-akkrediterede online sygeplejeundervisning MSN fra University of West Florida dykker dybt ned i undervisningsstrategier og læseplandesign færdigheder, der forbereder ...

Læs mere

RN til MSN

University of West Florida Online
MSc
<
Fuldtid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
Online

University of West Floridas accelererede online RN til MSN-program giver mulighed for op til 92 overførselskreditter, hvilket betyder, at studerende kan gennemføre en BSN og M ...

Læs mere