close

Filtre

Se resultater

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Raleigh

En Master of Science er en kandidatgrad, der kan opnås ved de studerende, der først har gennemført en bacheloruddannelse på samme felt. En MSc tager typisk omkring to års fuldtidsstudier for at tjene.Da alle klasser er online, vil de studerende ikke behøver at vises klasser. Tidsplaner kan ikke være så strenge, når du tager lektioner online. Eleverne kan arbejde på og udføre opgaver, n… Læs mere

En Master of Science er en kandidatgrad, der kan opnås ved de studerende, der først har gennemført en bacheloruddannelse på samme felt. En MSc tager typisk omkring to års fuldtidsstudier for at tjene.

Da alle klasser er online, vil de studerende ikke behøver at vises klasser. Tidsplaner kan ikke være så strenge, når du tager lektioner online. Eleverne kan arbejde på og udføre opgaver, når de er klar, og på deres personlige tempo. I flere online-uddannelser, er studerende forventes ikke at tage valgfrie klasser med mindre brug for deres store. Det giver eleverne mulighed for nul på og studere særlig hvad de har brug for at lære for deres virksomhed. For mange studerende, der har en passion for at lære oplysninger relevante for deres store, online grad programmer fungerer fremragende som denne fremgangsmåde vil spare tid og støtte studerende får deres grad hurtigere.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Raleigh ligger i North Carolina, USA. Byen er hjemsted for en lang række offentlige, samfund og private (for profit) videregående uddannelsesinstitutioner faciliteter. Sammen med akademisk ekspertise institutionerne er kendt for sports-og rekreative begivenheder.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Raleigh. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Raleigh. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Raleigh og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Raleigh og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Raleigh direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Campbell University
Raleigh , USA

Online MS i Clinical Research (MSCR) grad er designet til at udvide studerendes forståelse af klinisk forskning, herunder lægemiddeludvikling og kliniske forsøg.

Online MS i Clinical Research (MSCR) grad er designet til at udvide studerendes forståelse af klinisk forskning, herunder lægemiddeludvikling og kliniske forsøg. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder