HEALTHCARESTUDIES

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Rochester

En Master of Science er en kandidatgrad, der kan opnås ved de studerende, der først har gennemført en bacheloruddannelse på samme felt. En MSc tager typisk omkring to års fuldtidsstudier for at tjene.

Online læring eller e-læring er den proces at lære at bruge forskellige typer af medier, der leverer tekst, lyd, billeder, animation og streaming video. Den eksisterer mange e-læreprocesser til at udbrede den viden og lære uden grænser.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Roanoke, er en selvstændig by beliggende i Commonwealth of Virginia. Højere læreanstalter i byen køre 2 år og 4 år uddannelser i en række tilfælde.

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Rochester. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Rochester. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Rochester og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Rochester og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Rochester direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

2 Resultater i Kandidat, Rochester, Online Filter

Kandidatuddannelsen i Sundhedsinformatik

Rochester Institute of Technology (RIT)
MSc
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
Online

Efterspørgslen er høj for fagfolk, der er velbevandrede i at anvende computer- og informationsteknologiløsninger til håndtering af information om sundhedspleje og patientdata. ...

Læs mere

Master of Science i Health Systems Management

Rochester Institute of Technology (RIT)
MSc
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
Online

Tjen en online sundhedsadministration mastergrad arbejdsgivere værdi, der kombinerer lederskab og organisatoriske ledelse kompetencer i en MBA med de specialiserede færdighede ...

Læs mere