HEALTHCARESTUDIES

Bedste universiteter og handelshøjskoler i Utica

En Master of Science er et avanceret program for undersøgelse, der kan optjenes i omkring to år. Mange skoler tilbyder online eller deltid MSc programmer, så travle elever kan fortsætte deres uddannelse på en måde, der er bekvemt for dem.

Online læring refererer til brug af elektroniske medier og informations-og kommunikationsteknologi (IKT) i undervisningen. Med online-læring man har fleksibilitet til at få adgang til deres studier på ethvert tidspunkt og fra hvor som helst de kan logge på.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i Utica. Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i Utica. Klik på \ "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteterne i Utica og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i Utica og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i Utica direkte: udfylde \ "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

4 Resultater i Kandidat, Utica, Online Filter

Master of Science i Family Nurse Practitioner (FNP)

Utica College Online
MSc
<
Deltid
<
16&nbsp;-&nbsp;20 måneder
Engelsk
Online

Utica College tilbyder en online MS i Family Nurse Practitioner (FNP).

Læs mere

Master of Science in Nursing (MSN)

Utica College Online
MSc
<
Deltid
<
16&nbsp;-&nbsp;20 måneder
Engelsk
Online

Utica College online mastergrad i sygepleje (online MSN) giver dig en hurtig og nem måde at tjene på din avancerede sygepleje grad online. Der er tre specialer til rådighed: F ...

Læs mere

Master of Science i sygeplejeuddannelse

Utica College Online
MSc
<
Deltid
<
16&nbsp;-&nbsp;20 måneder
Engelsk
Online

Utica College tilbyder en online MS i sygeplejeuddannelse.

Læs mere

Master of Science i sygepleje lederskab

Utica College Online
MSc
<
Deltid
<
16&nbsp;-&nbsp;20 måneder
Engelsk
Online

Utica College tilbyder en online MS i Nursing Leadership (NL).

Læs mere